algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

El Mallorca perd per la mínima al Mini Estadi davant el Barcelona

L'equip de Navarrete no fou en cap moment inferior als catalans

BARCELONA 1
MALLORCA 0

BARCELONA: Miguel (2), Alonso (2), José (2), Giri (2), Casado (2), Marc Valiente (2), Franc (2), Julio (2), Sito (2), Pedro (2) i Víctor (2).
Pol (2) per Pedri i Alex (2) per Víctor.
MALLORCA: Gerardo (2), Cendrós (2), Dani (2), Crespí (2), Moreno (2), Alomar (2), César (2), Bonet (2), Chus (2), Noceras (2) i Emilio (2).
Jaime (2) per Bonet, Oller (2) per Chus, Guasp (2) per Noceras i Rojals (2) per Emilio.
ÀRBITRE: Simón Del Pino (col·legi català). Amonestà Alonso, Giri i Julio per part del Barcelona i Cendrós, Moreno i Noceras per part del Mallorca. Expulsà el vermellenc Dani amb vermella directa en el minut 93.
GOL:
1-0: minut 65, Sito.


El Reial Mallorca va perdre per la mínima al Mini Estadi davant el Barcelona en el partit d'anada de l'eliminatòria de quarts de final de la Copa del Rei juvenil. El conjunt que entrena Paco Navarrete plantà cara i jugà de tu a tu el Barça, brillant vencedor de la Copa de Campions, i malgrat la derrota, torna a l'illa amb un marcador que dóna esperances per a la remuntada. El solitari gol de Sito en el minut 65 fou suficient per a derrotar un equip mallorquinista que gaudí de clares ocasions per haver aconseguit un millor resultat. Així les coses, l'eliminatòria es resoldrà en el partit de tornada a Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.