algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Darrera crida per omplir demà Son Moix

El club demana als abonats que no hi puguin anar a l'estadi que cedeixin els seus carnets

92348
Matias Rebassa i Víctor Casadesús mostren una de les mil banderes que es repartiran demà. | MONSERRAT


El Reial Mallorca va voler fer ahir una darrera crida perquè els seus aficionats omplin diumenge l'estadi de Son Moix, una vegada que la totalitat de les entrades han estat ja venudes. Si els abonats no falten a la seva cita, el recinte vermellenc registrarà un ple històric, i per això des del club s'ha tornat a insistir que qualsevol persona que acudeixi al futbol amb un carnet d'abonat, podrà ocupar el seu seient, encara que no sigui el seu.

El president de la Federació de Penyes, Maties Rabassa, va comparèixer davant els mitjans informatius a la Sala de Premsa de Son Bibiloni per donar els darrers detalls de tot el que s'ha organitzat des de la Federació de Penyes. El seu objectiu és que el major nombre d'aficionats es concentrin en el carrer dels Reis dues hores abans del matx per rebre l'autocar que durà els jugadors del Mallorca. A més, es repartiran quinze mil parells de pals sonors i mil banderes d'1x1'5 metres, que estaran situades en els dos fons de l'estadi.

A més, Maties Rabassa va insitir en la seva petició que tothom acudeixi a Son Moix amb una camiseta vermella, i la va fer extensiva fins i tot en els mitjans de comunicació. La Part Forana, segons anuncià Rabassa, també s'ha bolcat en aquest decisiu partit, i diumenge es batrà el rècord d'autocars provinents dels pobles de Mallorca, que aparcaran al costat de Son Moix en un nombre «molt major a quaranta». L'expectació generada és màxima, i la cita contra el Betis serà una d'aquelles que passarà a la història. Tan de bo que sigui amb final feliç.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.