algo de nubes
  • Màx: 18.99°
  • Mín: 13.31°
17°

Exhaurides les entrades del Mallorca-Betis

Ahir horabaixa va vendre's tot el paper de cara al vital compromís de diumenge contra el Betis

64640
Els aficionats feren llargues coes per aconseguir les seves entrades.


Si en les circumstàncies difícils es quan es demostra la vàlua d'una afició, la del Reial Mallorca ha demostrat aquesta setmana ser de Lliga de Campions. No debades, després de vuit anys d'èxits a la màxima categoria, ha estat en un dels moments més delicats quan s'ha batut un rècord en la venda d'entrades.

I és que ahir, pocs minuts després de les sis i mitja de l'horabaixa, el responsable de taquilles del club, Pep Calvo, va penjar el cartell de «No hi ha entrades». Un fet insòlit tenint en compte que es va produir 72 hores abans de jugar-se el partit. Des del Mallorca asseguren que ha estat la primera vegada en els darrers quaranta anys que s'acaben les localitats en només 48 hores, i a tres dies de jugar-se un partit. Ni tan sols les visites dels dos grans del futbol espanyol, FC Barcelona i Reial Madrid, havien aconseguit mai acabar amb el paper amb tanta antelació. De fet, varen ser un bon grapat els abonats del club vermellenc que varen quedar-se amb la mel en els llavis.

Les coes que ja s'havien produït en la jornada de dimecres varen tornar-se a repetir ahir, i els més endarrerits varen veure com els penjaven el famós cartell just davant els seus nassos. La iniciativa del club de repartir una sola entrada per cada soci ha resultat idò un èxit, ja que d'aquesta manera s'ha aconseguit el que és més just, que és el major repartiment possible de les localitats posades a la venda, en un nombre aproximat de 5.500.

Ara, amb el ple assegurat (sempre que els socis no faltin a la cita) l'objectiu del Reial Mallorca és batre un altre rècord vermellenc; el que es va assolir en la Final de Copa del Rei de 2003. En aquell partit contra el Recreativo de Huelva, jugat a l'estadi Martínez Valero d'Elx, 15.000 seguidors vestits amb camisetes vermelles ompliren de color les grades. Ara, el que vol el club és que asseguts en les 23142 cadires cadires que té el feu vermellenc, trobem un igual nombre d'aficionats amb les seves camisetes. A més, i perquè la festa sigui completa, el Mallorca repartirà 15 mil parells de pals sonors i mil banderes amb l'escut del club d'un metre d'alt per un i mig d'ample.

L'ambient de final ja està assegurat. Ara només manca que siguin els jugadors, vertaders protagonistes d'aquest espectacle, els qui arrodoneixin la festa amb un resultat que ens permeti gaudir un any més de futbol de Primera. L'afició ja ha demostrat sobradament que mereix estar en aquesta categoria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.