algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 8.69°
18°

Tot per un somni

400 persones ja tenen el seu bitllet per anar a La Corunya i avui podrien ser més


Quan els vuit anys més brillants de la història del Mallorca es trontollen, el mallorquinisme ha decidit donar una passa endavant i s'ha mobilitzat per fer-se sentir el pròxim diuemnge a Riazor, penúltima estació en la cursa per aconseguir el miracle.

La feina duita a terme durant els últims dies per la Federació de Penyes i la Fundació Reial Mallorca va donar finalment els seus fruits i ahir es va tancar la contractació de dos avions, un de Spanair i un altre d'Air Europa, que duran fins a la capital gallega prop de 400 seguidors vermellencs, en la que serà l'expedició més nombrosa des que es va conquerir la Copa del Rei en el Martínez Valero d'Elx.

El primer dels vols sortirà de Son Sant Joan diumenge a les sis de la matinada i tornarà a mitjanit des de l'aeroport de Santiago de Compostel·la. Els 175 aficionats que ja han omplit aquest avió hauran pagat 175 euros, entre els quals s'inclou el preu de l'entrada a Riazor. A les 8:15 hores partirà un altre vol amb una capacitat per a 212 passatgers. En aquest cas, el preu és de 225 euros, i l'hora de tornada, les onze dels vespre.

En el cas que, com és de preveure, fos necessari un tercer avió, el club vermellenc ja ha informat que continuaran agilitzant les gestions oportunes perquè tots puguin ser presents en aquest trascendental compromís. I és que han estat més de 600 persones les que en aquests últims dies s'han interessat per la posibilitat de ser presents a Riazor.

El Consell de Mallorca ha decidit també implicar-se en aquest massiu viatge a terres gallegues i per això ha subvencionant una part dels bitllets que adquereixen els aficionats. Tant Jose Miguel Garcia en nom del Mallorca com Dolça Mulet en representació de la institució insular rebutjaren ahir, durant l'acte de presentació d'aquest acord, xerrar de quantitats concretes, i emmarcaren aquesta col·laboració en el marc d'un seguit de futures actuacions conjuntes. En qualsevol cas, la quantitat que aporta el Consell ja està descomptada en els preus finals dels bitllets posats a la venda.

Matias Rebassa va agrair en aquest mateix acte, que va tenir lloc a la sala de premsa de Son Moix, la confiança amb l'equip dels seguidors mallorquinistes, els quals, després d'una temporada plena de decepcions, s'han implicat de ple en la lluita per evitar el descens. No debades, com va recordar el president de la Federació de Penyes, els seguidors viatgen a La Corunya conscients que podrien tornar com a equip de Segona Divisió. «Una cosa que segurament no succeirà, però que diu molt a favor dels tantes vegades criticats aficionats mallorquinistes», va assenyalar Rebassa.

Aquest suport, en qualsevol cas, no ha sorprès el president de la Federació de Penyes, després de la bona resposta que ja hi va haver a l'anterior desplaçament a Pamplona. Llavors, tot i que el Mallorca encara es trobava a quatre punts del Llevant, varen ser més de 200 els aficionats que varen voler ser presents a El Sadar, encara que finalment la manca de disponibilitat d'avions reduí el número d'expedicionaris a poc més de cent.

Mentre es concreta la possibilitat d'aconseguir un tercer avió, es comença a planificar també què fer durant les moltes hores que els mallorquins estaran als carrers de la ciutat gallega. L'acte d'agermanament amb les penyes deportivistes està gairebé descartat per evitar les suspicàcies que això pugui aixecar a València, però s'intentarà que el dia no es faci massa llarg per a uns aficionats que hauran de passar gairebé deu hores a La Corunya fins que comenci el partit (19:00 hores). Els qui es vulguin apuntar, poden fer-ho a través de Viatges Marsans, agència oficial del Reial Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.