algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

El vol de la permanència

La Fundació i les penyes del Mallorca confien a aconseguir avui un avió per ser presents a Riazor

67992
Els seguidors del Mallorca varen fer pinya amb els de l'Osasuna.


La Federació de Penyes i la Fundació Reial Mallorca confien a aconseguir avui tancar la contractació d'un vol xàrter que dugui els aficionats del Mallorca que ho desitgin fins a la Corunya, on diumenge l'equip es juga bona part de les opcions de continuar un any més a Primera.

Tot i que les gestions en aquest sentit varen començar la setmana passada, fins ara no ha estat possible arribar a cap acord a causa dels elevats preus que demanen les companyies aèries. En les actuals condicions, el preu que haurien de pagar els seguidors que volguessin viatjar a la capital gallega seria de gairebé 300 euros, una quantitat desorbitada tenint en compte a més els condicionants horaris que presenten aquests vols.

I és que el que ja està gairebé descartat és que «l'avió de la permanència» pugui partir de Son Sant Joan dissabte, com probablement agradaria als aficionats, que podrien aprofitar per visitar la Corunya i fer-hi nit.

En aquest sentit, el president de la Federació de Penyes, Maties Rebassa, va assegurar que s'està fent feina perquè el vol surti de Palma diumege dematí i torni a l'Illa «a una hora prudent», considerant que el partit acaba a les nou del vespre i que molts aficionats no podrien permetre's el luxe d'aterrar a l'aeroport de Son Sant Joan passades les dues o les tres de la matinada.

Allò que ja es pot donar quasi per segur és que només serà un avió el que durà aficionats barralets fins a la Corunya, tot i que la seva capacitat serà de gairebé 180 passatgers, molt per sobre del que es va contractar per acompanyar l'equip a Pamplona.

Gran demanda
Al llarg de la jornada d'ahir varen ser molts els seguidors vermellencs que varen mobilitzar-se per aconseguir el seu bitllet en l'«avió de la permanència». Tant en l'agència oficial del Mallorca (Viatges Marsans) com en les oficines de la Fundació, es varen rebre moltes cridades d'aficionats interessant-se per les condicions del viatge i fins i tot volent reservar la seva plaça per no perdre's un partit que pot treure el conjunt mallorquinista dels llocs de descens, trenta jornades després.

Avui, idò, es resoldrà possiblement la incògnita, encara que la bona predisposició de totes les parts ha de fer possible que els homes de Cúper tenguin el suport dels seus incondicionals en un partit que promet tornar a ser d'allò més intens.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.