cielo claro
  • Màx: 19.05°
  • Mín: 9.02°
18°

Una jornada a quatre bandes

El Mallorca juga diumenge a Riazor però ha de mirar també el que passi a tres estadis més


El Mallorca pot sortir diumenge a Riazor, per primera vegada després de trenta jornades, dels llocs de descens a Segona Divisió. Serà un altre partit més a vida o mort, però en aquesta ocasió pot arribar amb el premi d'abandonar les posicions que obren les portes de l'infern. Just, quan només restaran noranta minuts de Lliga per disputar.

Assegura l'entrenador del Mallorca amb l'assentiment del seu president que sumant els sis punts que resten per disputar-se l'equip pot assolir la permanència. Potser sigui així, però el que és ben segur és que diumenge pròxim a partir de les set de l'horabaixa tothom estarà tan pendent del que passi a terres gallegues com de les notícies que arribin des del Ciutat de València.

Abans i després d'aquestes dues finals, el mallorquinisme posaria els seus ulls en altres escenaris: dissabte, en el Ruiz de Lopera, on un triomf del Betis obligaria el Vila-real a, com a mínim, empatar en la darrera jornada contra el Llevant. I diumenge que ve a partir de les nou del vespre, si les coses han anat bé durant l'horabaixa, caldrà veure també el que succeix dins el Camp Nou, ja que si el Barcelona derrota el Vila-real, els de Pellegrini estaran obligats a guanyar en l'últim partit.

Serà així una jornada a quatre bandes que ha de deixar el Mallorca dependent de si mateix per aconseguir l'ansiada permanència.

Depor-Mallorca. El Deportivo ja no es juga res, després d'haver tudat contra el Saragossa els dos gols inicials del mallorquí Xisco Jiménez. Riazor sempre és un camp difícil, però sent positius, en el conjunt d'Irureta juga, a més del jove davanter illenc, vells coneguts de l'entitat vermellenca com ara Romero, Valerón o un Albert Luque que en principi no formarà part de l'onze titular deportivista.

Llevant-València. El Ciutat de València acollirà un derbi local més dramàtic que mai, ja que si els granotes es juguen la permanència, els d'Antonio López, actuals campions de UEFA, no poden renunciar a jugar a Europa la pròxima campanya. Les suspicàcies poden existir, però la lògica fa pensar que es tractarà d'un partit menys manegat que el de dissabte passat contra el FC Barcelona.

Betis-Saragossa. Si el Betis guanya, obligarà el Vila-real com a mínim a empatar davant el Llevant en la darrera jornada. Tot i que és cert que un triomf dels verd-i-blancs els faria arribar a Palma amb la necessitat de guanyar, una derrota no ho canviaria, tot i que en aquest cas seria per assegurar la UEFA.

Barça-Vila-real. Un triomf del Barcelona, ja amb el títol a la butxaca, obligaria els homes de Pellegrini a sumar els tres punts contra el Llevant per jugar la pròxima temporada la Lliga de Campions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.