muy nuboso
  • Màx: 16.59°
  • Mín: 12.25°
13°

Competició no fa cas al Mallorca

L'organisme federatiu resolgué no unificar els horaris dels partits Sevilla-Madrid i Llevant-Barça

78374
Els serveis jurídics del club que presideix Mateu Alemany fracassaren en la seva petició a l'RFEF per a la unificació d'horaris.


El Comitè de Competició, com era de preveure, passà del Reial Mallorca. Ahir migdia l'organisme de la Reial Federació Espanyola de Futbol resolgué negativament sobre la petició del club vermellenc respecte la unificació dels horaris dels partits de demà al Sánchez Pizjuán i al Ciudad de València. Per tant, el Sevilla-Reial Madrid es disputarà demà dissabte a les vuit de l'horabaixa i el Llevant-FC Barcelona dues hores més tard, com estava previst en un principi.

Els serveis jurídics del Reial Mallorca basaren la seva petició argumentant que el resultat del partit Sevilla-Reial Madrid podria influir en el posterior Llevant-Barça, on se centren els interessos vermellencs per tractar d'evitar el descens, perquè en cas de derrota blanca l'equip blaugrana sortiria al camp sabent-se campió i sense cap necessitat de disputar els punts en joc, cosa que atempta directament contra l'esperit esportiu.

El Comitè de Competició va desestimar aquesta petició fonamentant-se en el fet que «no existeixen precedents» d'unificació d'horaris a «tres jornades pel final del campionat», a la vegada que un canvi d'horaris «afectaria directament els interessos televisius».

Cal recordar que la diferència entre mallorquins i llevantins és ara de tres punts, més el «goal-avarage», i que en cas de victòria valenciana i derrota diumenge del Mallorca davant l'Athletic a Son Moix, l'equip d'Héctor Cúper seria matemàticament club de Segona Divisió. Les aspiracions del Mallorca passen perquè el Llevant no guanyi el Barça, circumstància inicialment més que probable tenint en compte que s'enfronta al líder del campionat, un Barça que, sense la possibilitat de coneixement del resultat del Reial Madrid, hagués cercat la victòria que els donàs matemàticament el títol de Lliga.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.