algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
12°

Lurabo Bowl GS presenta la seva candidatura al Gran Premi

L'exemplar de la Peña Grimalt-Fullana guanyà el Premi Cristian Crown

Lurabo Bowl GS mostrà les seves credencials i presentà la seva candidatura al Gran Premi Nacional del proper dia 22 de maig, sumant una brillant victòria en el Premi Cristian Crown, reservat a poltres de la generació «L».

El producte de la Peña Grimalt-Fullana, menat per Joan Bauzà Bassa, s'imposà amb un temps d'1.19.4 a Latin Lobell (1.21.3), Liana Pou Rafal (1.21.8) i Lord Rapsodu (1.22.2).

D'altra banda, Fliper Star continua engrandint la seva llegenda i sumà un nou triomf en el Gran Premi dels Clàssics. El crac felanitxer de la quadra Binimelis, menat per Joan Antoni Riera, demostrà que quan està en plena forma es gairebé imbatible. Ahir tornà a creuar la línia d'arribada en primer lloc després de rodar a una mitjana de 1.17.8. L'exemplar de la quadra Toni i Joan li plantà cara i acabà segon a 1.17.9. Herba Dolça i Geltyss completaren els altres llocs de la classificació.

Quant al Premi dels Aprenents del 80, Galan de Jacket aconseguí una treballada victòria en un duel igualat amb Gel de Kor. Juevert d'Arc i Gengis Lobell es classificaren en tercer i en quart llocs, de manera respectiva.

Per acabar, s'ha de destacar la victòria d'Atas Nice Star L en el Premi Five Alarm Bis, la cursa que posà punt final a la reunió de Son Pardo. Atas Ace L en fou segon i Naturens Under, tercer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.