cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 8.33°

L'Unicaja fon el somni del Son Amar

L'equip d'Almeria guanya amb claredat el tercer partit i obté el sisè títol consecutiu

UNICAJA 3
SON AMAR 0

UNICAJA: Prenafeta, Patriarca, Veres, Casilla, Van der Goor, Salvador i Manolo Berenguel (lliure). També jugaren Vasic i Israel Rodríguez.
SON AMAR: Falasca, Moltó, Ruette, Gatin, Antiga, Pochop i Alexis González. També jugaren Rafa Pascual i Luis Díaz.
PARCIALS: Primer set 25-21 en 22 minuts, segon set 25-19 en 23 minuts, tercer set 33-31 en 36 minuts.
ÀRBITRES: Susana Rodríguez (Albacete) i Ramiro Riveiros (la Corunya).
INCIDÈNCIES: Assistiren al partit uns 3.000 espectadors i deixaren el Pavelló Municipal d'Esports Rafael Florido de la capital ple a vessar.

El Son Amar haurà d'ajornar el seu somni de guanyar la Lliga. De moment, no és el millor equip. Ahir tornà a perdre i posà de manifest que la final li ha estat molt gran.

L'Unicaja Almeria, per la seva part, ha entrat dins la història del voleibol nacional per la porta gran, escombrant de la pista, al llarg dels tres partits que ha durat aquest playoff final, el Son Amar Palma, que durant aquesta temporada s'havia atrevit a desafiar els millors equips de la lliga per demostrar la seva gran qualitat.

Era un partit especial, durant tota la setmana es respirava un gran ambient de voleibol i a l'hora del partit 3.000 persones omplien el recinte esportiu andalús, col·lapsant els accessos i amb centenars de persones a les portes esperant una oportunitat per entrar.

Piero Molducci plantejava el partit sense fixar-se en el rival i decidia posar el mateix siset, amb Van de Goor i Casilla, que guanyà el segon partit de l'eliminatòria a Palma. L'aposta li sortí molt bé perquè el conjunt mallorquí no pogué parar en cap moment l'equip andalús.

Al final, la decepció dels de Vladimir Bogoevski contrastava amb l'alegria dels jugadors i aficionats locals. L'equip andalús, que guanya la lliga de manera consecutiva des de 2000, havia complert un somni i sumar la sisena corona consecutiva.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.