algo de nubes
  • Màx: 18.45°
  • Mín: 13.93°
18°

La desena consecutiva, només a una passa

Tot el mallorquinisme seguirà diumenge el que passi tant al Ruiz de Lopera com a La Romareda

71092
El Mallorca és a punt d'assegurar-se la desena temporada consecutiva a Primera Divisió.


Els jugadors del Reial Mallorca varen celebrar dimecres passat la victòria sobre el València com si la permanència ja fos un fet matemàtic. Era la sensació que tenia tot el mallorquinisme, quan s'havia derrotat el segon classificat de la Lliga en el millor partit de la temporada. Però el cert és que la victòria de l'Alabès sobre el Betis ha impedit poder celebrar la desena campanya consecutiva a la màxima categoria, i el pròxim diumenge tothom estarà pendent de dos camps: el Ruiz de Lopera i La Romareda.

A l'estadi sevillà, els homes de Gregorio Manzano intentaran aconseguir la seva tercera victòria consecutiva davant un Betis que semblava fora de tot perill fa només un mes, però que amb la seva derrota a Mendizorroza s'ha complicat molt la vida. El pobler Llorenç Serra Ferrer, que fa poc menys d'un any ficava el conjunt verd-i-blanc en Lliga de Campions, veu ara de molt a prop la possibilitat de baixar a Segona, i serà precisament el seu estimat Reial Mallorca el que li pugui fer de jutge en aquesta agònica cursa cap a la permanència.

Des del club vermellenc tothom té clar que no és el moment de descarregar la tensió de tots aquests mesos: convé aguantar una mica més i viatjar al camp del Betis amb la intenció inequívoca de sumar els tres punts per no haver d'estar pendents del que passi a l'altra banda de la Península.

I és que l'estadi de La Romareda, l'Alabès de Dmitry Piterman, reviscolat després del seu triomf del passat dimecres, mirarà de superar un equip absolutament romput després de caure a la final de la Copa del Rei. Els aragonesos ja no es juguen res, el seu entrenador sap que no continuarà la pròxima temporada, i el divorci entre tècnic i futbolistes és ja públic i notori. Però també és cert que aquest mateix rival és el del Mallorca a la darrera jornada, per la qual cosa no es pot ser massa pessimista. L'equip de Gregorio Manzano realitzarà avui el penúltim entrenament abans d'emprendre viatge demà migdia cap a Sevilla, on es prepara un ambient de luxe per intentar que el Betis no torni a l'infern. Serà un cap de setmana d'emocions molt fortes, i un diumenge que, ara sí, promet passar a la història com el dia en què es va segellar el desè any consecutiu a Primera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.