• Màx: 17.47°
  • Mín: 8.9°
16°

K.O.

El Son Amar també perd el segon partit de la final i el títol és cada cop més a prop de l'Unicaja

SON AMAR1
UNICAJA3

SON AMAR: Moltó, Ruette, Díaz, Cabrera, Falasca i Antiga -equip inicial-, González (lliure). També jugaren Pochop i Gatin.

UNICAJA: Prenafeta, Veres, Van de Goor, Patriarca, Casilla i Salvador -equip inicial-, Berenguel (lliure). També jugaren Vasic i Alves.

ÀRBITRES: Juan Carlos Fernández (Astúries) i Prudencio García (Madrid).

PARCIALS: 21-25 (22 minuts), 19-25 (24 minuts), 25-16 (22 minuts) i 21-25 (25 minuts).

INCIDÈNCIES: Devers 1.000 espectadors presenciaren el partit des de les graderies del Palau Municipal de Son Moix.

El Son Amar sumà la segona derrota consecutiva (1-3) al Palau Municipal d'Esports de Son Moix en la final de la Superlliga de voleibol davant l'Unicaja Almeria i el títol és cada cop més a prop de les vitrines del conjunt andalús, ja que domina per 2-0 l'eliminatòria, que com a màxim tindrà cinc partits. A més, els dos pròxims compromisos d'aquesta sèrie són a la seva pista.

L'Unicaja tornà a deixar en evidència un Son Amar que acabà descentrat, amb els seus jugadors perduts a la pista i amb el seu propietari, Damià Seguí, molt enfadat i discutint amb el tècnic Vladimir Bogoevski quan la derrota ja era imminent.

El conjunt andalús deixà clar que és un equip ben compenetrat i la seva estrella, l'hongarès Peter Veres, marcà de nou les diferències a la xarxa. L'equip es mou amb desimboltura a la pista i a més té una bona banqueta, com quedà demostrat ahir amb l'holandès Mije van der Goor i amb l'espanyol José Antonio Casilla, que jugaren a un gran nivell.

El 0-2 sembla un resultat definitiu en l'eliminatòria, no tan sols perquè l'Unicaja disposarà de dues oportunitats per sentenciar a la seva pista, sinó per la penosa imatge d'un Son Amar que mostra tots els símptomes d'haver exhaurit els recursos i d'haver abaixat els braços davant la superioritat manifesta del rival.

Si en el primer partit de la final, el fitxatge estrella del conjunt palmesà, Rafa Pascual, gaudí d'alguns minuts per demostrar les seves qualitats, ahir s'hagué de conformar a seguir tot el matx des de la banqueta, una demostració clara que les seves condicions i el seu estat físic no convencen el cos tècnic.

El Son Amar necessitava recuperar el seu millor joc, que li permeté acabar primer la temporada regular de la Superlliga, en la qual només encaixà dues derrotes, per igualar la final i per viatjar a terres andaluses amb les piles carregades. Però l'Unicaja sortí a la pista amb més tranquil·litat, gràcies a la seva victòria en el primer duel, i guanyà els dos primers sets per 21-25 i per 19-25. El conjunt illenc reaccionà en la tercera mànega i, a base de coratge, aprofità el relaxament dels visitants per acurçar diferències amb un parcial de 25-16. Però quan les gairebé mil persones que quedaren escanyades d'animar el Son Amar començaven a somiar en la remuntada, l'Unicaja tornà a demostrar que és un equip amb molt d'ofici i tallà d'arrel la possibilitat de forçar el set de desempat. Així, s'imposà en la quarta mànega per 21-25.

Ara l'eliminatòria arriba a Almeria, on se'n disputarà el tercer partit, el proper dia 6 a les 20.30 hores. El matx serà televisat per Teledeporte.