algo de nubes
  • Màx: 20.17°
  • Mín: 13.1°
20°

Sense vent... suspesa la darrera jornada

«Telefónica Movistar», «Fórum Filatélico» i «Velux» foren els guanyadors en les seves categories

ETelefónica Movistar, de Pedro Campos; eFórum Filatélico, de Gonzalo Araujo; i eVelux, de Nicklas Holm, foren els guanyadors de la 36a edició del Trofeu SAR Princesa Sofia-Madrid 2012 en les classes IMS 500, IMS 600 i IMS 670, de manera respectiva i després de la darrera jornada, en la qual la manca de vent obligà a suspendre la prova prevista.

Els equips començaren el darrer dia de competició devers la una del migdia, el moment previst per a la sortida dels IMS 500, però tot just iniciada la prova s'hi començaren a registrar condicions difícils de vent, que obligaren el Comitè de Regates a introduir variacions en el recorregut.

Quan la majoria d'embarcacions enfilava el darrer tram i molt a prop de l'hora límit de què disposava l'organització per a una nova sortida, el vent tornà a jugar una mala pasada i aquesta vegada resultà impossible muntar un recorregut nou per a una mànega més.

D'aquesta manera, la classificació definitiva quedà tal com havia acabat dissabte, amb les tres embarcacions abans esmentades com a grans guanyadores de les diferents categories.

Quant al grup D, ahir no se'n disputà cap prova, ja que la competició havia acabat la matinada de dissabte a diumenge amb la regata llarga, un recorregut de 53 milles nàutiques que dugué la flota al cap de ses Salines i una altra vegada cap a la badia de Palma. Després d'aquesta segona prova, eMestral IV, de Jaume Morell, es proclamà guanyador del 36è Trofeu SAR Princesa Sofia-Madrid 2012 en aquesta categoria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.