muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Quasi 200 ciclistes mesuren les seves forces en el puig Major

La cursa comptà amb la presència del porrerenc Joan Llaneras

P.B. Palma.
La tercera edició de la Volta Cicloturista Internacional a Mallorca es posà en marxa ahir a la Platja de Palma amb la participació de quasi 200 ciclistes. L'etapa d'ahir, amb 133,3 quilòmetres i arribada al puig Major, fou molt disputada, tot i que la prova no és de caire competitiu. L'excel·lent climatologia de la jornada motivà encara més als participants, que demostraren un molt bon nivell. David Checa (15-30 anys), Henh Nieuwenhuis (30-45 anys), Werner Bastian (45-60 anys), Doug Petty (més de 60 anys) i Catalina Mascaró en categoria femenina foren els millors en el tram cronometrat d'ascensió al puig Major i reberen un premi.

El director d'esports de S'Institut, Antoni Palerm, i el ciclista porrerenc, Joan Llaneras, que afegí més perstigi a la prova amb la seva participació, foren els encarregats de realitzar el tall protocol·lari de la cinta a la sortida.

La cita d'avui serà a Llucmajor. La sortida serà a les 9.00 davant el Club Tennis Arenal i s'haurà de cobrir una distància de 100,3 quilòmetres, amb pujada al monestir de Cura. L'entrega de trofeus serà a la festa de cloenda en el recinte de la Feria d'Abril.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.