nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
20°

Presentades amb el suport hoteler les màquines de Lototrot

Pere Cañelles va acudir a la presentació de les màquines de la travessa hípica i la Promotrot


La Lototrot i la Promotrot han deixat de ser només paraules. Després d'anys de negociacions intenses entre cavallistes i institucions polítiques, Son Pardo fou ahir l'escenari del moment més esperat: la presentació oficial de les futures màquines de la travessa hípica, creades per Cirsa Interactive -empresa que en té els drets conjuntament amb Troy Jocs-, i que es posaran en marxa el primer cap de setmana de febrer.

Assistiren a la presentació oficial Pere Cañelles, president de la Federació Hotelera de Mallorca i Xisco Miralles, president de l'Associació de Cadenes Hoteleres, els quals s'interessaren per la futura instal·lació d'aquests aparells als bars dels hotels i hi mostraren el seu suport. També hi era, en nom de la Conselleria d'Interior, la directora general de Joc, Ana Zacher; Justiniano Salvador, en representació de TroyJocs i que lamentà que «de moment no es puguin instal·lar als bars»; i Lluís Cabrer, Emili Garriga i Daniel Font, director, gerent i responsable de màrqueting de Cirsa Interactive de manera respectiva.

En representació del món del trot, presidiren l'acte els màxims responsables de l'Institut Hípic, Nicolau Tous; de la Federació Balear, Andreu Artigues; i de l'Associació de Criadors, Biel Roca. Es preveia posar en marxa la Lototrot a final de gener, però per la coincidència de dates amb el Prix d'Amerique a Vincennes s'ha cregut convenient endarrerir-ne el naixement una setmana més.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.