algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.91°

Campos: «Puc jugar a l'esquerra si Cúper ho vol»

Confessa que està preparat per ser titular, tot i que «em sent més còmode a la dreta»

57646
Campos confessà que s'exigeix el màxim als entrenaments per poder pegar el bot a la titularitat.


Xisco Campos llançà ahir el seu missatge particular a Héctor Cúper i manifestà que «puc jugar a l'esquerra si ell ho vol». Així, es mostrà ben convençut de la seva capacitat per respondre al nivell exigit si el tècnic decideix que sigui ell qui substitueixi Poli com a lateral davant del València.

La baixa de Poli per sanció ha obert un debat en el mallorquinisme, ja que el primer equip no disposa de cap recanvi natural per cobrir aquesta posició i el tècnic argentí haurà de recórrer a jugadors dretans com ara David Cortés, Ivan Ramis o el mateix Campos, el futbolista que ara com ara hi té més opcions.

El defensa binissalemer explicà que «en el meu cas no seria una posició nova perquè l'any passat, amb el Mallorca B, ja vaig haver de canviar de banda diverses ocasions». En tot cas, reconegué així mateix que «em sent més còmode per la dreta perquè és la meva posició natural i a l'esquerra he de jugar amb la cama canviada i sempre et costa més, però defensivament es més fàcil adaptar-s'hi».

Campos va debutar a la Lliga davant de l'Atlètic de Madrid quan hagué de substituir David Cortés, amb una sobrecàrrega, i firmà una bona actuació. Era, llavors, la segona vegada que entrava en una convocatòria -la primera fou en la visita al Sánchez Pizjuán-, i des de llavors pareix que s'ha convertit en un fix de les llistes d'Héctor Cúper. «Des que ell ha vingut he anat entrant, a poc a poc, en les convocatòries i ho trob un fet molt important que em dóna confiança per continuar treballant de valent cada dia», confessà, tímidament però orgullós, un Campos que assenyalà que «m'exigesc el màxim de mi mateix en els entrenaments».

En aquesta línia, el jove defensa mallorquí declarà que «puc jugar a l'esquerra si Cúper així ho ordena. No sé si seré titular perquè ningú no me n'ha dit res encara, però si ho he de ser doncs beníssim, perquè m'estic entrenant per aconseguir-ho». En cas de sortir a l'equip inicial, seria el seu primer partit com a titular a la Lliga, cosa que «estaria molt bé si tenim en compte quin partit és, ja que per qüestions extraesportives -retorn de Cúper i Jorge López a València-, se li ha donat 'morbositat' i, per tant, més ressò en els mitjans». Tot i això, insistí que per a ell «allò més important és jugar sigui enfront del València o d'un equip més modest».

Segons Campos, és cert que el València no ha tingut enguany un bon inici de Lliga, ja que la setmana passada aconseguí a Màlaga la seva primera victòria després de deu jornades, però «és un gran equip, amb jugadors molt bons i molt importants i ens ho posarà difícil per aconseguir la victòria». Advertí, així mateix, que «en el nostre cas tots els partits són a vida o mort perquè, encara que després de guanyar a Saragossa faci la sensació que no tenim tanta necessitat de punts, la realitat és ben diferent».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.