nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Mondelo: «El secret és anar partit a partit»

El tècnic del Nacex analitza la marxa de l'equip i prepara la defensa del lideratge contra el Cadí

El Nacex Jovent passarà aquest dissabte una autèntica prova de foc en el partit que l'enfrontarà amb el Cadí la Seu al poliesportiu municipal Germans Escales i en el qual ambdues esquadres lluitaran pel lideratge. L'equip palmesà ocupa actualment el primer lloc de la classificació amb un balanç de sis victòries i una sola derrota, el mateix que el seu rival. Lucas Mondelo, tècnic del Nacex, afirmà que «si dissabte guanyam, presentarem la nostra candidatura als Oscar i ens reafirmarem com a aspirants a la lluita per l'ascens. Serà un autèntic cop d'efecte».

Malgrat tot, Mondelo es mostrà realista en reconèixer que «el Cadí la Seu és el màxim favorit per a l'ascens, ja que juntament amb l'Olis Sóller és l'equip que ha invertit més doblers a acoseguir aquest objectiu. Aquesta temporada només tengueren un petit 'accident' a casa davant l'Olesa, però en les darreres jornades han demostrat una clara trajectòria ascendent. De tota manera, nosaltres som l'únic equip invicte com a local i som, fins ara, el millor atac de la Lliga, i això ens ha de donar moltes opcions de guanyar».

El tècnic pronosticà «un partit molt dur», en el qual creu que «el Sedi tendrà una pressió afegida de voler agafar el lideratge i això pot jugar al nostre favor. Si aguantam els inicis del primer i del tercer quarts, que és quan aquest equip es mostra més perillós, tendrem molt terreny guanyat». Mondelo es mostrà molt satisfet per l'excel·lent inici de campionat del Nacex i assegurà que «hi ha una bona plantilla i hem superat amb nota un complicat inici de Lliga. El secret és anar partit a partit i ara estam en un bon moment».

Respecte de la seva primera derrota en el campionat de dissabte passat davant el Viladecans, comentà que «fou el nostre pitjor matx amb diferència i tot ens va sortir malament, però ara ja és història. Dissabte les jugadores estaven bastant 'tocades' moralment, però un cop hem tornat a la dinàmica dels entrenaments, han passat pàgina i ja només pensen en el pròxim partit. De les derrotes també s'aprenen coses i hem après que ningú no regala res».

Mondelo destacà que l'aspecte més positiu del seu equip és que «per ara som el millor atac de la Lliga i, si ens deixen jugar, les nostres jugadores tenen la qualitat suficient per derrotar qualsevol rival. El bloc funciona. Fins ara hem jugat com un equip i no hem hagut de dependre d'una jugadora en concret». Pel tècnic, l'altra cara de la moneda és la defensa. «Darrerament som una mica tous en defensa, i un equip que aspira a estar entre els primers no pot donar tantes facilitats al rival en defensa».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.