muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Joseph i Moragas, els millors «illencs»

El nord-americà fou el millor de l'Alcúdia-Aracena, i l'espanyol conduí el Drac Inca a la setena victòria


El jugador de l'Alcúdia Aracena Robert Joseph continua destacant-se com un dels jugadors més en forma de la Lliga LEB-2, i aquest cap de setmana tornà a oferir tot un recital que ja el situa com a segon home més destacat de la categoria. El nord-americà va ser el segon màxim rebotejador de la jornada, amb 13 rebots, fou qui més esmaixades va realitzar (tres) i també qui més taps va fer, amb un total de tres. Això ha permès al jugador de l'Alcúdia-Aracena ser el cinquè jugador més destacat de la jornada, i en conseqüència «pujar al pòdium» dels millors a LEB-2.

Però per damunt de Robert Joseph, va brillar un espanyol que juga en el Drac Inca i que aquest cap de setmana realitzà el seu millor partit de la temporada, com és Enrique Moragas. Ell va ser el principal artífex de la victòria dels inquers a la pista del Caja Rioja (57-75) anotant un total de 29 punts i capturant fins a onze rebots. Una portentosa actuació que serveix el seu equip per anotar-se la setena victòria de la temporada i mantenir-se, amb 964 punts, com l'equip més anotador de la Lliga LEB-2, per damunt fins i tot del líder, el Guipúscoa, que en suma 952. En aquesta estadística no han col·laborat aquesta jornada els dos nord-americans, ja que ni Stevie Johnson, que arrossegava algunes molèsties, ni Chris Sneed, varen fer cap punt.

Ara els de Juan Díaz superen en la classificació l'Alcúdia-Aracena, que diumenge va caure (75-85) en mans del Celso Míguez. Els alcudiencs anaren per darrere durant tot el matx, arribant a encaixar en el tercer quart un parcial de 4-20 que ja va fer impossible la remuntada. I és que els de Fede Pozuelo arribaren a perdre de 27 punts (30-57), i només una gran actuació en l'últim període, on anotaren els mateixos punts que a la resta del matx, va evitar el ridícul. Tot i això els mallorquins són els únics que han encaixat menys de 800 punts, concretament 788.

En la taula classificatòria, el Guipúscoa continua imparable. El conjunt basc va demostrar ser el més fort de la categoria aquest cap de setmana, derrotant per deu punts de diferència (98-88) el Burgos, segon classificat. Els guipuscoans acumulen deu victòries per només una derrota, i semblen haver posat definitivament la directa cap a la Lliga LEB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.