nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.68°
10°

Luis Aragonés recorre a la tàctica

El tècnic d'Hortaleza vol així combatre la superioritat física d'Anglaterra

Luis Aragonés mostrà ahir les seves cartes pel partit de demà contra Anglaterra i tot apunta que alinearà un onze eminentment tècnic per contrarrestar la presumpta superioritat anglesa en el capítol físic. El partit serà molt especial, tant per la qualitat del rival, com pel fet de suposar el partit número 500 de la selecció espanyola, però destacarà també per la baixa del blaugrana Carles Puyol, lesionat. A l'entrenament de l'horabaixa a la Ciutat de Futbol de Las Rozas, a Madrid, preparà un partidet de nou contra nou en el qual va quedar clar que les bandes seran per José Antonio Reyes (Arsenal) per l'esquerra i Joaquín Sánchez (Betis) per la dreta.

El mig del camp el mourà el jugador del Liverpool Xabi Alonso, que ja coneix de sobres els seus rivals de dimecres al Santiago Bernabéu. Igualment, després del que es va poder veure a l'entrenament d'ahir, alinearà Casillas, Salgado, Juanito, Marchena, Del Horno; Xabi Alonso, Joaquín, Reyes i Raúl. Per les altres dues posicions pugnen diversos jugadors, encara que el més probable és que Xavi Hernández acompanyi Alonso al mig del camp i que Fernando Torres ocupi el lloc de davanter centre, per la qual cosa Raúl actuaria per darrere del futbolista de l'Atlètic de Madrid.

Aragonés programà una suau sessió d'entrenament en la qual els rondos i els centres curts marcaren la feina prèvia al partit. Igualment, el d'Hortaleza no vol deixar res a la improvisació, com ho demostra el fet que un ajudant seu, com és habitual, gravàs l'entrenament al complet per visionar el vespre les imatges i corregir les errades dels seus futbolistes. El tècnic va dialogar amb el capità de la selecció, Raúl González, qui diumenge tornà marcar a la Lliga i pareix haver recuperat l'olfacte golejador.

Aragonés no podrà comptar amb un dels seus titulars indiscutibles, Carles Puyol, qui ahir no superà les proves mèdiques a què el sotmeteren els serveis mèdics de la selecció i emprengué el viatge de tornada cap a Barcelona. El seleccionador decidí convocar diumenge vespre el central de l'Athletic, Pablo Orbaiz, per cobrir la baixa del català.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.