algo de nubes
  • Màx: 13.74°
  • Mín: 7.77°
13°

Només el Reial Madrid i Etosa Alacant es mantenen imbatuts

El Barcelona patí de valent per guanyar al Palau Blaugrana el Girona

Gran remuntada del Reial Madrid contra l'Unicaja Màlaga. Els merengues, després d'un gran darrer quart, s'imposaren per 79-71, gràcies a un triple del capità Herreros i 12 punts gairebé consecutius de Louis Bullock, que, finalment, sumà un total de 23, amb 8 rebots i 4 assistències, que possibilitaren una còmoda victòria final per al seu equip. L'Etosa Alacant també es manté imbatut, després de derrotar en el pavelló La Casilla el Lagun Aro Bilbao per 74-88. Quincy i Larry Lewis varen ser els jugadors més destacats del colíder. Els dos, merengues i alacantins, ja estàn amb un peu en la Copa del Rei, vuit partits abans d'acabar la primera volta de la Lliga regular.

El FC Barcelona va patir per no cedir terreny. Els homes de Joan Montes guanyaren amb moltes dificultats a casa al Casademont Girona per 86-84. Els desencerts de Myers evitaren en el darrer alè la possible sorpresa en el Palau Blau-Grana.

Un altre dels club històrics del bàsquet estatal, l'Estudiantes, guanyà a domicili el Gran Canaria per un ajustat 75-76. Rubén Garcés sentencià en faltar cinc dècimes per arribar a la conclusió del temps reglamentari.

Tot indica que els madrilenys estan sortint dels seus problemes, després de sumar tres victòries consecutives, dos en la Lliga i una en l'Eurolliga.

Molt importants foren els triomfs del Granada i Fórum Valladolid per escapar de la coa. L'equip andalus s'imposa en les Illes Afortunades a l'Unelco Tenerife per 58-61, en un partit molt disputat. Menys equilibrat resultà el partit disputat a Valladolid, on els locals derrotaren còmodament el Leche Rio per 81-73.

El Pamesa València continua pujant llocs en la classificació, derrotant el Pujol Lleida per 94-80. Els valencians ja estan entre els vuit primers equips classificació, amb opcions de participar en la Copa del Rei.

Quatre equips estan junts en la coa, amb dues victòries només i set derrotes, Leche Rio, Plus Pujol Lleida, Lagun Aro Bilbao i Unelco Tenerife.

I els dos darrers d'aquesta lliga regular davallaran directament a la Lliga LEB, sense «play-off».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.