• Mín: 6.86°

Solari classifica el Madrid a la pròrroga i l'Elx elimina el Depor

Albacete, Llevant, Racing, Reial Societat, Màlaga quedaren fora

P. SOGAS.Palma.
Fins a set equips de Primera Divisió quedaren eliminats dels setzens de final: Reial Societat, Albacete, Racing, Llevant, Deportivo, Màlaga i Mallorca. En canvi, el Reial Madrid, Numància, Valladolid, Getafe, Sevilla, Betis, Athletic i Osasuna imposaren la seva categoria i ja són a vuitens.

Un gol de Solari en el minut 13 de la pròrroga classificà el Reial Madrid. Els blancs patiren de valent davant un voluntariós Tenerife que s'avançà en el marcador, però just després Hernán Solari empatà. Amb l'empat a 1 el Madrid arribà a la pròrroga, on es mostrà amb més ganes de resoldre l'eliminatòria. El Tenerife per la seva part esperava que acabés el temps per jugar-s'ho tot des del punt de penal. Finalment, els de Garcia Remón tingueren fortuna i Solari, l'heroi d'ahir, donà la glòria als madridistes amb un xut de falta indirecta.

La Gramenet i l'Elx donaren la gran sorpresa en eliminar el Llevant i el Depor, respectivament. Els de Santa Coloma guanyaren 2 a 1, tot i que Jofre posà el 0-1 (m. 6) però Alexis empatà en pròpia porta (m. 54) i en el 77 Miki confirmà la desfeta. L'Elx guanyà per la mínima un tocat Depor. Un gol de Peragón als nou minuts va ser suficient per deixar KO els gallecs. El Mirandés eliminà la Reial Societat des del punt de penal (4-3) i el Racing quedà fora a mans del Valladolid (2-1), mentre que el Betis va guanyar fàcil el Cadis (0-2). L'altre equip de la ciutat, el Sevilla, s'imposà sense dificultats al C. de Múrcia (1-2). El Recre eliminà l'Albacete i el Màlaga sortí humiliat davant el Llorca (5-2) mentre el Gefate patí de valent per eliminar el Pontevedra (0-2 a la pròrroga). Osasuna va suar tinta per eliminar el Girona. Un gol de penal de Muñoz, ja en la pròrroga, va ser, emperò, suficient.