algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 13.97°
17°

Héctor Cúper obre les portes a la pedrera

El tècnic argentí podria alinear demà fins a quatre jugadors del Mallorca B contra el Lanzarote


Carlos Carmona, Francisco Javier Campos, Luciano Becchio i Víctor Casadesús podrien ser les principals novetats de l'equip titular que demà surti a la gespa de la Ciutat Esportiva Lanzarote en una mostra de la confiança d'Héctor Cúper en la pedrera mallorquinista. Els tres primers ja varen tenir la seva oportunitat dimecres 27 d'octubre, amb Tomeu Llompart llavors com a tècnic, davant del Rayo Vallecano -Carmona i Campos foren titulars-, mentre que una lesió ha impedit al subcampió d'Europa sub-19 debutar amb el primer equip. Tant Luis Aragonés al final de la passada campanya com Benito Floro havien coincidit en el seu moment a ressaltar la qualitat del davanter.

A banda dels quatre jugadors del Mallorca B, destaquen en la convocatòria les absències de titulars indiscutibles com ara Ballesteros, Farinós o Arango, a qui Cúper ha volgut donar descans, mentre que sí ha entrat a la llista Tuni, tot i no haver pogut entrenar-se ahir amb normalitat per una contusió a la cuixa dreta.< El solleric podria ser acompanyat per Luciano a la punta d'atac si es troba al cent per cent i debutar així a l'onze, mentre que Carmona substituiria Arango per la banda i Campos a un Cortés que, tot i que viatja, comença a notar l'excés de minuts.

Alberto, Nadal, Campano, Luis García, Marcos, Niño, Perera, Pereyra, Poli, Ramis i Westerveld completen la llista dels jugadors que avui dematí (10.45 hores) viatjaran cap a Lanzarote per tal d'afrontar demà vespre el partit dels setzens de final de la Copa del Rei. L'equip s'entrenarà avui a les 19.30 hores a l'estadi Ciutat Esportiva Lanzarote i Héctor Cúper aprofitarà llavors per acabar de definir l'equip titular que alinearà en el matx de demà vespre (22.00 hores).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.