algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
12°

Una lesió frena la trajectòria de Moyà

Sander Westerveld substituirà el porter mallorquí, titular indiscutible des de l'inici de la temporada


La mala sort es va apoderar ahir de Miquel Àngel Moyà, que a l'entrenament del dematí patí una lesió fibril·lar a la cuixa dreta que el deixarà fora dels camps de futbol entre dues i tres setmanes. El porter binissalemer, que aconseguí convertir-se en indiscutible a la porteria mallorquinista tot i la dura competència que li suposà el fitxatge de Sander Westerveld, es convertí en baixa de darrera hora en la primera convocatòria de l'argentí Héctor Cúper. La lesió de Moyà s'uneix a les d'Andrija Delibasic i Patrick Müller, ambdós amb una lesió fibril·lar, i la de Marcos Vales, operat d'una metatarsalgia, així com la baixa de Fernando Niño, sancionat amb un partit de suspensió després de ser expulsat amb vermella directa diumenge passat davant del Racing.

El porter de Binissalem, tot i haver encaixat catorze gols, ha estat un dels jugadors més destacats del Reial Mallorca en aquest inici de campionat i les seves bones actuacions li havien tornat obrir les portes de la selecció internacional sub 21. Héctor Cúper, segons es va poder veure als entrenaments, tenia previst ratificar la seva confiança en ell en el difícil compromís d'avui al Sánchez Pizjuán. No obstant això, Moyà es lesionà durant el darrer entrenament que ahir realitzava l'equip abans de viatjar cap a Sevilla i obre així les portes de la titularitat a Sander Westerveld.

El porter holandès encara no s'ha estrenat a la Lliga amb la camiseta del Reial Mallorca i Benito Floro insistí precisament en el seu fitxatge per poder comptar amb un meta veterà si les coses es complicaven. Ex del Liverpool i de la Reial Societat, Westerveld tendrà avui la seva oportunitat per demostrar que, tot i els seus 30 anys, es troba en un estat de forma físic suficientment bo per defensar la porteria mallorquinista.

Westerveld serà una de les novetats destacades del primer onze de Cúper en la seva nova època en el Reial Mallorca. També debutarà com a titular a la Lliga Iván Ramis, el qual acompanyarà Sergio Ballesteros a l'eix de la defensa, mentre que Jesús Perera tendrà també la seva oportunitat en la doble punta d'atac al costat de Luis García. El bloc illenc, amb una nova filosofia i un nou dibuix, intentarà canviar avui el destí de l'equip a un Sánchez Pizjuán del qual no guarden un bon record (han perdut 3-0 a les darreres dues visites).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.