cielo claro
  • Màx: 21.7°
  • Mín: 13.08°
21°

Villar: «Em present perquè m'ho han demanat tots els estaments»

El candidat presentà el seu programa per ser reelegit per cinquè pic

Àngel María Villar, aspirant a la presidència de la Federació Espanyola de Futbol -RFEF- lliurà ahir horabaixa els avals davant la Junta Electoral per ser candidat, i afirmà que participa a les eleccions perque li ho han demanat «tots els estaments del futbol», i perquè té «il·lusió». «No m'ha passat mai pel cap no presentar-me. Em sent una persona molt estimada en el món del futbol, fins i tot per alguns que ja no em fan costat. En la darrera assemblea general es produí la major expressió d'afecte cap a la meva persona», declarà durant la presentació oficial de les seves propostes.

L'aspirant, que dimecres oficialitzà la seva dimissió com a president de la Federació per prendre part en els comicis i tenir així opcions de començar el seu cinquè mandat, presentà ahir a Madrid el seu programa que, amb el lema «Amb l'experiència al futur», inclou dotze punts basats en els èxits econòmics, institucionals i esportius dels darrers 16 anys. Entre els objectius hi figura moderlitzar l'organització federativa, potenciar la marca RFEF i explotar la Ciutat del Futbol; augmentar el nombre de clubs professionals a l'assemblea general; formalitzar nous contractes de patrocini i publicitaris per als àrbitres i millorar l'organització esportiva de les seleccions.

L'expresident, que pensa visitar de manera personal tots els membres de l'assemblea esmentada que votaran el 26 de novembre, expressà el seu desig que «pel bé del futbol l'elecció sigui exemplar i modèlica, fonamentada en principis democràtics i amb llibertat per votar el candidat que cadascú trobi oportú». Villar, que rebutjà la denúncia de l'altre aspirant, Gerardo González Otero, negà que hagi demanat vots als jugadors de la selecció espanyola.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.