algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

El Deportivo rep el Liverpool a Riazor amb l'aigua al coll

El Deportivo i el Liverpool s'enfrontaran avui a Riazor en un matx crucial per als gallecs, que cercaran la victòria en jugar-se pràcticament la seva continuïtat en el torneig, i que els «Reds» de Rafa Benítez afrontaran amb la intenció de millorar el que feren a Anfield.

Una ensopegada contra els anglesos, que visiten per primer pic l'estadi corunyès, deixaria els deportivistes en una situació molt delicada, en la qual passarien a dependre dels resultats dels altres equips en les dues darreres jornades de la competició. Els corunyesos no van bé aquesta temporada, no acaben de consolidar-se ni a Riazor ni a la Lliga i a Europa també estan en una situació difícil després d'haver sumat només dos empats.

A més, al Depor li costa massa marcar en Lliga de Campions. No han marcat ni un sol gol en les tres jornades disputades i tampoc no ho feren en les dues darreres de la passada temporada. Només marcà en els darrers cinc partits contra els irlandesos del Shelbourne. En el costat positiu, cal dir que el Deportivo només ha perdut un pic contra els equips anglesos a Riazor en set partits disputats i ha sumat cinc victòries i un empat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.