algo de nubes
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.63°

Lorenzo vol mostrar les urpes a Jerez

El pilot mallorquí pretén enganxar-se a la lluita pel Mundial i aspira a un bon paper

El decebedor resultat aconseguit en el Gran Premi de Sud-àfrica pel mallorquí Jorge Lorenzo, en el qual no aconseguí puntuar de cara a la classificació per al mundial, no ha minat les ambicions i les ganes de guanyar del pilot de Derbi, que espera refer-se en el Gran Premi d'Espanya que es disputarà aquest cap de setmana en el circuit de Jerez.

Lorenzo afirmà ahir que el seu primer objectiu «és acabar la cursa almenys entre els set primers» i sumar els seus primers punts en el Mundial, encara que no descartà donar una alegria més gran als seus seguidors. «Malgrat no haver sumat cap punt en el circuit de Welkom, no pens renunciar a lluitar pel títol de 125 cc. Per això seria important quedar almenys entre els set primers, perquè si no les diferències podrien començar a ser importants. En aquests moments estic bé d'ànims i tenc ganes de fer-ho bé a Jerez».

El pilot mallorquí reconegué que el seu equip està treballant de valent en la posada a punt de la seva moto. «Els mecànics estan treballant per millorar-ne el rendiment. Hem canviat les suspensions i hem posat les de l'any passat, que permeten obrir gas abans en els revolts. A Sud-àfrica vàrem tenir també problemes de xassís i amb l'elecció de pneumàtics, que intentarem corregir. Ens falten 8 dècimes per estar a l'alçada de les altres motos», digué Lorenzo, qui afirmà que «a Jerez esper millorar la meva actuació, ja que és un circuit que conec millor. A més comptaré amb el suport del públic, que sempre és important». Finalment apuntà Locatelli, les Aprilia i els espanyols com a principals rivals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.