algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Pereyra: «Estam en deute amb els nostres aficionats»


Guillermo Pereyra va reconèixer ahir que l'equip està «en deute» amb l'afició, tot i que espera poder saldar-la el pròxim diumenge davant el Màlaga CF. «Un dels nostres principals deutes el tenim amb els aficionats, perquè darrerament ens han ajudat moltíssim, omplint l'Estadi i animant, però nosaltres no els hem pogut regalar encara la victòria com ens hauria agradat». Per a l'actual «cervell» del Reial Mallorca, guanyar dins Son Moix és la seva gran «assignatura pendent» i segons va dir ahir, «esperem d'una vegada per totes donar un bon triomf a la nostra gent».

El futbolista argentí va valorar molt positivament el triomf aconseguit a Valladolid, i es mostrà «content» pel «sacrifici, les ganes i el compromís» posats per l'equip dins el terreny de joc. Tot això fa que el migcampista se senti «feliç», però recordà que en qualsevol cas «encara manquen alguns partits i esperem continuar pel bon camí».

Per a Pereyra, l'1-3 del Nuevo José Zorrilla és un resultat «bàrbar» per poder fer feina amb tranquil·litat durant la setmana i per afrontar el partit del pròxim diumenge «amb una mica de tranquil·litat» però «sense cap tipus de relaxació ni de confiança».

Precisament entorn al conjunt de Juande Ramos, el futbolista argentí va assegurar que «no ho posarà gens fàcil perquè es tracta d'un bon equip, que s'està jugant coses importants, però si nosaltres feim les coses bé podrem aconseguir un bon resultat que ens deixi un poc més tranquils».

Quant al rendiment de l'equip, que en els últims partits ha estat molt millor com a visitant que dins Son Moix, Pereyra és de l'opinió que «no es tracta de canviar la forma de jugar, perquè se'ns doni millor el contraatac. Essent locals supòs que sempre has de sortir a atacar, i tinc esperança que obtinguem els tres punts per a nosaltres i per a tots els aficionats, que són els que més s'ho mereixen».

La plantilla tornà ahir horabaixa als entrenaments, amb l'absència de tots els internacionals, i avui gaudiran de jornada de descans per començar a fer feina amb intensitat el pròxim dimecres. Per al partit contra el Màlaga, Luis Aragonés no podrà repetir equip ja que perdrà Poli per sanció.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.