cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

Cort aprovarà dijous que ve la construcció d'un velòdrom cobert

El nacionalista Pere Muñoz proposa un pla de foment del ciclisme


L'Ajuntament de Palma va atorgar ahir el vistiplau a la construcció d'un nou velòdrom. El ple de Cort es reunirà dijous que ve i donarà el sus definitiu a la construcció d'aquesta instal·lació. D'altra banda, el grup municipal del PSM, mitjançant el seu portaveu, Pere Muñoz, proposarà que el Govern balear demani al central la subvenció d'aquesta instal·lació. A més a més, Muñoz proposa un pla de foment per aconseguir així que iniciatives com la creació de l'equip ciclista Illes Balears o la construcció d'un velòdrom vagin acompanyades de mesures de promoció.

El PSM, a més de la creació del velòdrom cobert ja esmentat, recomana nou punts més, entre els quals destaquen potenciar l'Escola Municipal de Ciclisme, donar més seguretat al cicloturisme i dotar de més recursos el Centre de Tecnificació. Per Muñoz, «ara s'està fent només política esportiva d'imatge, com és el cas de patrocinar l'equip Illes Balears-Banesto, però cal fomentar el ciclisme de base, ja que té molts seguidors i una gran tradició a Mallorca».

Tanmateix, diu el portaveu del PSM, «no entenc com tenim tants campions en ciclisme amb les poques i malmeses instal·lacions de què disposam». Quant al cicloturisme, Muñoz apuntà que «si no dotam les carreteres de més seguretat, cream més circuits i no informam sobre les noves normes de trànsit, ens carregarem aquesta pràctica».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.