algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
14°

Fernando Talens serà candidat a la presidència de la Federació

Així ho confirmà dijous passat al seu grup de col·laboradors

Fernando Talens serà candidat a la presidència de la Federació Balear de Futbol. Els components de la junta gestora que presidí havien decidit temps enrere erigir-se en alternativa de canvi a la Federació Balear. Talens, que s'havia mostrat disposat a col·laborar-hi, va acceptà al final encapçalar aquesta opció renovadora.

D'aquesta manera, i tot i que encara no s'hagin convocat les eleccions, ja hi ha tres aspirants a la presidència de la Federació Balear de Futbol. La candidatura de Fernando Talens s'afegeix així a les de Miquel Bestard i Domènech Riera. La lluita entre els candidats es preveu aferrissada, si es té en compte que Talens, Bestard i Domènech hauran d'intentar accedir a l'assemblea per l'estament dels clubs.

Fernando Talens té perfilada bona part del seu equip de feina, que es caracteritza per la ruptura total amb els dirigents que han conduït la Federació Balear durant els darrers vint anys. En aquest sentit, el grup liderat per Talens té clar que tant Miquel Bestard com Domènech Riera han estat homes de Borràs del Barrio. De fet, i com se sap, Bestard presidí durant anys el Comitè Balear d'Entrenadors, mentre que Domènech era el màxim responsable dels àrbitres. Per la seva banda, Talens és una opció diferent, renovadora, que pretén obrir les finestres de la Federació i capgirar l'organització arcaica de l'entitat ara presidida per Bestard.

El grup de Fernando Talens ja té perfilat el seu programa de feina, malgrat que han decidit no presentar-lo en públic fins que les eleccions no s'hagin convocat oficialment. En tot cas, serà fonamental en la gestió de Talens i el seu grup de col·laboradors la democratització de tots els estaments. Aquest candidat, entre altres qüestions, prioritzarà el fet que la totalitat dels clubs sigui escoltada i que tots tenguin accés a la màxima informació de la Federació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.