algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

Finidi, recuperat, torna a l'onze titular

Miquel Àngel Nadal, en condicions, és la novetat principal de la llista, de la qual continua absent Colsa


El retorn de Miquel Àngel Nadal és allò més destacat de la llista de convocats del Reial Mallorca, que avui partirà cap a Valladolid. A la relació no hi figura per tercera setmana consecutiva Gonzalo Colsa. El migcampista cantàbric, titular al llarg de tota la temporada, sembla haver perdut la confiança de Luis Aragonés, i haurà de veure el partit a través de la televisió.

A més del de Manacor, un altre que torna a la llista d'expedicionaris després de superar el seu procés víric és Finidi George. El nigerià s'ha entrenat amb normalitat tota la setmana, i si bé ahir mateix Luis Aragonés reconeixia que acusa una mica de cansament, tot apunta que jugarà d'entrada, deixant a la banqueta un Alejandro Campano que davant del Vila-real es mostrà molt desencertat.

I és que les bandes atacants són sense cap dubte el principal maldecap per al tècnic mallorquinista aquesta temporada. Fa vuit dies, cap dels dos futbolistes que començaren el partit en aquesta demarcació no hi jugaren els noranta minuts, i segons el que s'ha vist aquesta setmana a Son Bibiloni, ara ho pagaran amb la suplència. Alejandro Campano cedirà el seu lloc a Finidi, mentre que per la banda esquerra Fernando Petete Correa podria ser el sacrificat en benefici de Nené, que diumenge revolucionà l'atac vermellenc quan va sortir, ja en la segona meitat.

La resta de l'equip serà en principi el mateix de les darreres jornades. A la línia defensiva, Cortés i Poli ocuparien les bandes, mentre que Lussenhoff i Niño formarien la parella de centrals. A mitan camp, l'indiscutible Guillermo Pereyra tindrà a Marcos Martín d'acompanyant. Una parella que segons Luis Aragonés aporta a l'equip un major equilibri entre la tècnica de l'argentí i l'«empenta» del futbolista illenc.

Quant a la punta d'atac, la tornaran a formar Samuel Etoo i Jesús Perera. El davanter extremeny no es mostrà gaire encertat davant del Vila-real, però en principi tindrà la confiança del tècnic, tot i que aquests dies hagi arrossegat el malestar causat pel procés víric que sofrí la setmana passada.

El Mallorca podria començar el duel de Zorrilla en posicions de descens, en el cas que l'Espanyol aconsegueixi avui sumar els tres punts en la seva visita al Vicente Calderón. Els illencs només han guanyat una vegada en les deu darreres visites a l'estadi del Valladolid.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.