cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
12°

Nadal es pot perdre Roland Garros

El manacorí coneixerà avui l'abast de la seva lesió al peu esquerre


Rafel Nadal coneixerà avui l'abast de la fissura d'escafoides que es va fer la setmana passada en el Torneig d'Estoril. El tennista manacorí, que es perdrà les competicions de Montecarlo, Barcelona, Roma i Hamburg, fou sotmès ahir pel metge de la Federació Espanyola de Tennis, el doctor Cotorro, a una gammagrafia que serà la que determini el període de temps necessari per a la recuperació. Amb els resultats a la mà, Rafel Nadal arribarà avui a l'aeroport de Palma per descansar durant un mínim de cinc setmanes.

La intenció tant del jugador com de Toni Nadal és la d'estar a punt per participar en el torneig de Roland Garros, que es disputa el mes de juliol, però tampoc no es forçarà la recuperació perquè, com ja els ha advertit el metge, això podria ser contraproduent. L'absència durant gairebé dos mesos del circuit ATP farà probablement que Nadal no pugui tampoc prendre part en els Jocs Olímpics d'Atenes.

Sis setmanes abans que comenci la cita olímpica, els quatre millors espanyols classificats a la llista de l'ATP seran els representants d'Espanya a la capital grega. Rafel ja ha assumit que no tindrà temps per recuperar les posicions que perdrà durant la seva absència de les pistes, tot i que encara no es vol descartar, almenys fins a conèixer amb exactitud quin és l'abast de la lesió.

El tennista aprofitarà aquests dies per descansar amb la seva família, però té molt clar que el seu objectiu és poder jugar a París, després que l'any passat una lesió ja li impedís prendre part en el torneig més prestigiós del món damunt terra batuda.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.