muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Rafel Nadal abandona per lesió

Una torçada de turmell aparta el manacorí del torneig portuguès

Rafel Nadal va posar punt final ahir a la seva participació en el Torneig de Tennis d'Estoril, ja que no superà els problemes que arrossegava des de la primera ronda per una torçada de turmell en el partit amb Goran Ivanisevic. El jugador que hauria estat el seu rival en els quarts de final, el georgià Irakli Labadze, es classifica d'aquesta manera per a les semifinals de l'obert portuguès.

Després de la seva lesió el primer partit, Nadal va poder resistir en la segona ronda, en la qual si bé el seu tennis havia perdut desimboltura havia pogut superar en tres mànegues el francès Richard Gasquet. Però en la jornada d'ahir, el manacorí va optar per l'abandonament sense haver disputat cap punt. Labadze es classifica així per segona vegada aquesta temporada per a unes semifinals, després de la que va disputar a Indian Wells.

El tennis espanyol es va quedar a més sense cap representant, ja que el lleidatà Tommy Robredo va perdre un partit maratonià (2 hores i 27 minuts) davant Marat Safin per 7-6 (7/2), 2-6 i 7-6 (7/5). Un total de 25 espanyols, entre aquests Carles Moyà i Rafel Nadal, disputaran el pròxim Roland Garros, a París entre el 24 de maig i el 6 de juny. L'actual campió, Juan Carlos Ferrero, encapçalarà la representació masculina, en la qual també destaquen els guanyadors de les edicions del 2002 i del 1998 Albert Costa i Carles Moyà. La participació femenina tindrà com a màxima representant Conchita Martínez, número 24 del món, a qui acompanyaran Magüi Serna i María Sánchez Lorenzo.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.