muy nuboso
  • Màx: 12.89°
  • Mín: 7.47°
12°

Luis s'estima més pensar en el Vila-real

El tècnic mallorquinista qualifica Lopera de «personatge estrany» i no descarta iniciar accions legals

77924
Luis Aragonés, en un moment de la roda de premsa oferida ahir.


Després de la «carta oberta a Luis Aragonés» que Manuel Ruiz de Lopera va publicar en la pàgina web del Reial Betis, ahir s'esperava la resposta del tècnic mallorquinista en l'habitual roda de premsa dels divendres. L'entrenador dels vermellencs no volgué tirar més llenya al foc de la polèmica i es limità a assegurar que el president del club sevillà és «un personatge rar i estrany», però que no li ha fet mal «perquè no insulta qui vol, sinò qui pot».

Aragonés afirmà que «en el món del futbol ens coneixem tots, i gairebé tothom ja sap en aquests moments com és aquest personatge, que té problemes encara amb Solozábal i n'ha tinguts amb el Mallorca, entre molts d'altres». Luis declinà entrar a valorar punt per punt l'extensa missiva del president verd-i-blanc. En tot cas, assegurà que «no he demanat mai doblers per endavant, perquè per sort no ho he hagut de menester mai».

Sigui com sigui, el Savi anuncià que es reserva la possibilitat d'accions legals contra el màxim dirigent bètic després de fer una lectura més pausada de tot allò publicat en la web del club andalús. Per acabar les declaracions sobre aquest tema, Luis Aragonés deixà clar que «jo no he dit mai que no sigui un bon president: només em vaig queixar que m'havia tirat molta de merda damunt». De tota manera, es mostrava «agraït» al Betis «perquè hi vaig jugar des dels 20 anys fins als 24 i va ser allà on em vaig fer home».

Al marge d'aquest assumpte, el tècnic madrileny també va parlar del que ara més preocupa tots els aficionats vermellencs. El partit davant el Vila-real de demà és al seu parer «molt important», «perquè hem de demostrar a la gent que efectivament hem millorat i que hem entrat en la línia de joc adequada».

Quant al rival, assegurà que «està fent una campanya molt bona, tant a la Lliga com a la UEFA, perquè té grans jugadors i un equip molt ben consolidat i treballat». Tot plegat farà que el matx sigui «difícil i complicat» per al Mallorca, «però amb l'ajuda de la nostra gent, que segur que tornarà a acudir a l'estadi, podem ser inexpugnables en aquests darrers partits».

Segons el preparador vermellenc, «el darrer partit del Vila-real va ser completíssim: es defensaren i atacaren molt bé». La possibilitat que Paquito faci jugar un conjunt diferent de l'habitual, pensant en les semifinals de la UEFA de la setmana vinent, no és tampoc un consol en opinió del Savi, ja que com deia ahir «a la dreta tenen Jose Mari i Guayre, pel centre tenen no tan sols Riquelme sinó també Víctor... i gairebé pot preparar dos equips del mateix nivell».

En qualsevol cas, Luis Aragonés no creu com el president que siguin necessaris 43 punts per salvar la categoria, «però no m'agrada fer comptes per endavant sinó anar partit rere partit, i ara el més imminent i el més important és el de diumenge -demà- enfront del Vila-real».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.