cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

Les angines alteren els plans d'Aragonés

Etoo, Jesús Perera i Finidi pateixen processos vírics, mentre que Pereyra té sobrecàrrega a l'adductor


Les angines poden donar al trast amb els plans que Luis Aragonés té per al partit de diumenge contra el Vila-real, i que ja es deixaren veure en l'entrenament de dimecres. Ahir, a una sessió preparatòria especialment breu, tres dels homes cridats a ser titulars la pròxima jornada no pogueren exercitar-se i la seva presència davant l'equip de Paquito és ara mateix un seriós dubte.

Així, tant Finidi George com el davanter Jesús Perera pateixen processos febrils que els obliguen a mantenir repòs. El migcampista nigerià pateix una infecció vírica que li va provocar febre i esgotament general, el que el va fer passar per la Policlínica Miramar per confirmar els pronòstics dels serveis mèdics del Mallorca. Tot i que entre avui i demà podria tornar als entrenaments, ahir Joan Pericàs es va mostrar molt prudent a l'hora de valorar la seva possible participació en el matx de diumenge, ja que segons digué «la condició física amb la qual arribarà al cap de setmana no serà la màxima pel cansament que sol deixar un procés d'aquest tipus».

Aquesta argumentació la fer extensiva també Joan Pericàs per al cas de Jesús Perera, tot i que en el cas del davanter extremeny el problema és una amigdalitis «molt forta» que l'ha obligat a prendre antibiòtics i li ha provocat febres molt altes. Tot i això Perera, que entra en els plans de Luis Aragonés per al partit de diumenge, es va presentar ahir a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio, però fou enviat immedatament a casa pel metge del Reial Mallorca. Els problemes vírics també s'estenen a Samuel Etoo, que pateix una faringitis que l'ha obligat a seguir un tractament amb penicilina. El davanter camerunès va patir febre alta dimecres, i tot i que ahir ja es trobava millor, va exercitar-se de manera més suau que la resta dels seus companys.

Un altre dels que també podria tenir problemes per jugar diumenge serà Guillermo Pereyra. El migcampista argentí, que no ha entrenat en tota la setmana al mateix ritme que els seus companys, va descansar ahir per tal que millori de la sobrecàrrega de l'adductor llarg dret que ja arrossega des de la setmana passada. Tot i que davant el Betis va poder jugar, el metge del Mallorca, Joan Pericàs, no es vol arriscar, i «Guille» només treballarà amb intensitat en l'entrenament previ al partit contra el Vila-real, ja que actualment és una peça bàsica en l'esquema de joc del tècnic del Reial Mallorca, Luis Aragonés.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.