algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
14°

El triomf més preuat de l'Illes Balears

L'impacte de l'equip en els mitjans de desembre a febrer suposa 1.637.592 euros segons el Govern


El director general d'Esports del Govern de les Illes Balears, Josep Lluís Ballester, presentà ahir el balanç de l'impacte que causà entre desembre i febrer la posada en marxa de l'equip ciclista Illes Balears-Banesto en els mitjans de comunicació espanyols, també francesos i alemanys en el mes de febrer. La xifra de retorn que suposa l'aparició de notícies referents a la creació de l'equip i obtenció d'èxits esportius està valorada en 1.637.592 euros.

Per Joan Flaquer, conseller de Turisme, «aquesta quantitat suposa el 40 per cent de la inversió total anual del Govern estipulada per a la present temporada. Si es continua en aquest bon camí, es podria aconseguir un retorn econòmic corresponent al doble de la inversió realitzada».

Aquesta xifra es desglossa en quatre mitjans: premsa, ràdio, televisió i internet, tenint en compte criteris d'audiència, rellevància, la repercussió de cada un dels mitjans i la mesura i qualitat de l'impacte de la imatge d'Illes Balears. Així, la valoració econòmica de cada aparició en els mitjans s'efectua segons les tarifes de publicitat vigents.

En el trimestre de desembre a febrer es comptabilitzaren més de 1.400 aparicions en premsa, ràdio, televisió i Internet comptabilitzant 182.958 euros. El mes de febrer, els beneficis s'han xifrat en 1,2 milions d'euros, amb 991 aparicions a Espanya, 230 a França i 21 a Alemanya.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.