algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Jordi Arrese: «Tal com estava el partit, la suspensió era el millor»

El capità de l'equip espanyol lloà el joc de Rafel Nadal i de Robredo

El capità de l'equip espanyol de Copa Davis, Jordi Arrese, no lamentà la suspensió del dobles entre Espanya i Holanda a causa de la pluja, ja que considerà que les circumstàncies del partit i de la pista perjudicaven els seus jugadors, Rafel Nadal i Tommy Robredo.

«Tal com venia el partit és millor que s'hagi aturat i es reprengui de nou amb la pista eixuta. La pista banyada restava velocitat al joc i les bolles pesaven massa, amb la qual cosa el millor per a nosaltres era la suspensió i esperar que les condicions siguin millors», comentà Jordi Arrese.

El membre del G-3 es referí a la represa d'avui en assenyalar que «comença un partit completament nou i amb la situació oberta. Emperò tenim avantatge perquè els nostres jugadors són molt complets en aquesta superfície. Si Tommy (Robredo) i Rafel (Nadal) conserven el seu servei, seran molt difícils de batre, perquè forcen molts 'breaks'».

Arrese es mostrà molt satisfet amb el joc de tots dos, però assegurà que «encara és prest per afirmar que és el millor doble dels últims anys. Tanmateix és una parella amb molt futur i en franca progressió».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.