DEPORTIVO: Molina; Manuel Pablo, Naybet, Andrade, Romero; Mauro Silva, Sergio, Víctor, Luque, Valerón i Pandiani.
Duscher per Sergio, Djalminha per Valerón i Fran per Luque.
MILÀ: Dida; Cafu, Nesta, Maldini, Pancaro; Gattuso, Seedorf, Pirlo, Kaká, Tomasson i Shevchenko.
Rui Costa per Pancaro, Serginho per Pirlo i Inzaghi per Tomasson.
ÀRBITRE: Urs Meier (Suïssa). Mostrà targeta groga a Pirlo per part del Milà i a Víctor i Pandiani per part del Deportivo de La Corunya.
1-0: Pandiani, minut 5.
2-0: Valerón, minut 34.
3-0: Luque, minut 44.
4-0: Fran, minut 76.

El Deportivo de La Corunya va aconseguir el que semblava impossible, i remuntà amb tot mereixement un 4-1 advers per ficar-se, per primera vegada a la seva història, a unes semifinals de la Lliga de Campions. El de Javier Irureta fou en tot moment superior a l'equip italià, i abans d'arribar al temps de descans ja havia aconseguit remuntar l'eliminatòria.

L'exmallorquinista Walter Pandiani va obrir les portes del miracle quan marcava en el cinc minuts de joc el gol que avançava els espanyols. A partir d'aquest moment, el Milà va desaparèixer, i el Depor, donant tota una lliçó de futbol, va tancar els milanesos en el seu terreny de joc. Fruit d'aquest domini va arribar el gol de Juan Carlos Valerón (minut 34), i poc abans del descans, Albert Luque, a una jugada personal, fusellava el porter Dida per fer el 3-0 que feia embogir l'Estadi Municipal de Riazor.

A la segona part les coses no canviaren, i el Milà no va inquietar la porteria de Molina pràcticament en cap moment. Mentre, el Depor continuava atacant amb criteri, i quan només mancava un quart d'hora perquè es complís el temps reglamentari, una pilota xutada per Fran tocava en les cames d'un defensa italià per ficar-se a la porteria de Dida, convertint-se en el 4-0 que permet als deportivistes jugar la primera semifinal en tota la seva història, a la qual es medirà en el Porto. El Milà ho intentà i Rui Costa va ser a punt de forçar la pròrroga, però Molina va desviar la pilota per enviar-la a córner i els italians hagueren de rendir-se.