muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.07°
12°

Moyà desaprofita una oportunitat d'or per eliminar Andy Roddick

Cometé errades en els moments clau i caigué per 7-5, 2-6 i 5-7

El tennista mallorquí Carles Moyà no pogué classificar-se per a les semifinals del Torneig de Key Biscaine, segons Masters Series de la temporada, després de perdre en un apassionant partit amb l'ídol local, el nord-americà Andy Roddick per 7-5, 2-6 i 5-7.

Moyà desaprofità una oportunitat d'or per aconseguir la seva primera victòria sobre l'americà perquè en l'últim set, amb 5-4 al seu favor, cometé dues greus errades que pagà molt cares al final. A un joc del triomf, el balear cedí un punt de break amb una doble falta i entregà el seu joc amb una errada no forçada de dretes, el seu millor cop.

Roddick, segon millor jugador mundial, es cresqué i recuperà la confiança quan ja tot ho creia perdut. Se situà amb 6-5 després de salvar amb un cop increïble un punt de ruptura i posteriorment consumà la seva victòria amb un segon 'break' consecutiu.

El tennista mallorquí no va saber guanyar en els moments clau o la pressió el superà i Roddick rebé de gust el regal. A més, el seu oportunisme en els punts de trencament de servei -n'aprofità cinc de sis-, li serví per eliminar un Moyà impressionant en la major part del partit.

El nord-americà sumà així la seva tercera victòria parcial sobre Moyà, qui abandonà la pista decebut per haver perdut un partit que sempre havia controlat, fins i tot quan en el segon set cedí dos serveis i entregà el set a Roddick per 6-2.

Ara ecanoner americà s'enfrontarà en semifinals al seu compatriota Vincent Spadea, qui eliminà en dos sets l'argentí Agustin Calleri -botxí d'Andre Agassi en l'eliminatòria de vuitens de final-, per 7-5 i 6-1.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.