algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Palma es prepara per a la festa de la Davis

S'ha venut bona part de l'aforament, i diumenge arriben a l'illa els dos conjunts per preparar l'eliminatòria


El president de la Federació espanyola de Tennis, Agustí Pujol, es mostrà ahir molt satisfet de l'estat en què es troben les obres per condicionar el Coliseu Balear a la disputa de la Copa Davis, que tindrà lloc a Palma el pròxim cap de setmana. Pujol, que es va desplaçar fins a Mallorca per signar un conveni amb el grup hoteler Sol Meliá, va dir que «l'organització s'ha confiat a persones que ja tenien l'experiència del Mallora Open, i això s'ha notat en el ritme de treball». El president de la FET recordà que en una anterior eliminatòria, disputada a Màlaga, «no es va acabar el muntatge de les grades i la publicitat fins pràcticament el darrer instant» i assegurà que segons el que va veure ahir a la plaça de Toros, els tennistes podran entrenar a partir de dilluns «sense cap molèstia».

Agustí Pujol també va parlar de la presència de Rafel Nadal i Carles Moyà a l'equip que s'enfrontarà a Holanda la pròxima setmana. Segons ell, «Espanya, amb la important presència de dos mallorquins, ha aconseguit formar un equip que pocs països poden presentar, en què es combina una gran polivalència en els jugadors individuals amb un nivell molt elevat de dobles».

A la roda de premsa d'ahir també es va aprofitar per donar a conèixer els diferents horaris en què es duran a terme les tres jornades dels quarts de final. Així, divendres el primer partit començarà a les onze i mitja del matí; dissabte es jugarà el dobles, que formaran Tommy Robredo i Rafel Nadal a partir de la una del migdia, precedit de la presentació del equips; per acabar, diumenge serà a les dotze del migdia quan comenci el quart matx, al qual seguirà el cinquè i definitiu.

El director general de la Federació espanyola, Víctor Barreira, es va mostrar satisfet del ritme en la venda d'entrades, ja que segons ell s'han venut fins ara tres quartes parts de l'aforament que permet el Coliseu Balear. Si fins ara les localitats s'han pogut adquirir només en El Corte Inglés, a partir de dimarts els aficionats també podran comprar els seus tiquets a les taquilles de la plaça de Toros.

Per la seva part, el director general d'Esports, Pep Ballester, demanà als mallorquins que corresponguin a Moyà i Nadal «tot el que estan fent per dur la imatge de Mallorca més enllà de les nostres fronteres». Segons ell, la millor manera de mostrar aquest agraïment és «omplint les grades de la plaça de Toros per animar un equip espanyol que està compost en el seu 50 per cent per tennistes illencs». Ballester es va avançar a dir que «no tot serà perfecte en l'organització de la Davis», però va assegurar que «farem tot el que estigui a les nostres mans per organitzar una eliminatòria de la millor manera possible». Diumenge arribaran holandesos i espanyols, i començaran ja a entrenar damunt l'arena del Coliseu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.