algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Aragonés: «Etoo no és el culpable d'aquesta situació»

Exigeix que la FIFA actuï perquè el davanter pugui jugar diumenge

73048
Els jugadors mallorquinistes han començat fort la preparació de la segona part de la temporada.


Luis Aragonés continua confiant que Samuel Etoo arribi a temps per jugar el partit que diumenge enfrontarà el Mallorca davant l'Espanyol, tot i que el camerunès encara no es troba a l'illa.

Segons va dir l'entrenador mallorquinista, l'absència d'Etoo neix d'un «contenciós» entre el club illenc i la Federació camerunesa de futbol, «i el jugador n'està completamenbt al marge, perquè ell em va dir en el seu dia que si la seva selecció el cridava, no tenia elecció, tot i que preferia quedar a Mallorca».

El tècnic madrileny va reconèixer que la protesta del Mallorca ja s'havia fet oficial davant la FIFA, «però a partir d'aquí, ni Samuel, ni jo, ni ningú pot fer altra cosa que esperar una resolució d'aquest organisme».

El cas de Nené, a qui el Mallorca va poder retenir per tractar-se d'un torneig preolímpic no reconegut oficialment per la FIFA, fou novament recordat per Luis Aragonés, qui assegurà que «el jugador ha xerrat amb Pep i amb el president i els ha dit que ell no té cap problema de venir a Palma, però que oficialment ningú no li ha dit des de la federació camerunesa que estigui alliberat de jugar el preolímpic». El «savi» va dir que l'arrel d'aquest problema es troba a la FIFA, «que no ha organitzat bé les dates del calendari internacional», però tot i això assegurà «tenir confiança» que aquest organisme pugui intervenir a temps i permeti que el «9» vermellenc pugui ser alineat en el matx que obre el 2004.

Luis Aragonés, que en tot moment va defensar «la innocència» del davanter camerunès en tot aquest assumpte, assegurà que la seva presència o no a l'illa «no depèn d'ell, i així m'ho va fer saber ell des del primer moment».

En opinió del tècnic mallorquinista, «és evident que a la Federació camerunesa han rebut el fax on se'ls notifica que Etoo ha de tornar a Mallorca, però un altre tema és que ho vulguin reconèixer, i el problema és que ells continuen negant que hagin rebut cap notificació nostra».

Aquest nou enfrontament (un més) entre la Federació camerunesa i el Reial Mallorca ha fet que Samuel Etoo torni a ser protagonista gairebé exclusiu de l'actualitat vermellenca. Luis Aragonés reconeixia ahir que «no és bo que es parli tant d'Etoo». En aquest sentit, el tècnic madrileny va fer al·lusió a la suposada partida del club illenc del davanter camerunés. Segons ell, «tot i que coincidint en el fet que el cicle del jugador en el Mallorca s'ha acabat, el fet és que ha de venir un club disposat a pagar el que val per endur-se'l, i actualment no tinc notícies que cap equip ho hagi fet». El «savi» va recordar que havia «alliberat» el lleó indomable del seu compromís de quedar a Mallorca fins a final de temporada, «però ho he fet perquè honestament pens que es quedarà en el Mallorca fins el 30 de juny». En qualsevol cas, Aragonés va incidir en el fet que el jugador té les «portes obertes» sempre que un club arribi amb els doblers necessaris, un tema en què, segons el tècnic vermellenc, «el Mallorca té molt a dir».

Mentre als despatxos s'intensifiquen les gestions per aconseguir que Etoo arribi Palma el més avait possible, la resta de futbolistes continua preparant el primer compromís de l'any, que diumenge els enfrontarà al coer de Primera Divisió a l'Estadi Olímpic de Montjuïc. Ahir l'equip es va exercitar en doble sessió perparatòria i aquest matí tornaran a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio, on el tècnic els té preparat un partidet de noranta minuts per afinar la posada a punt després d'uns dies de vacances que han deixat «qualque quilo de més» en cinc o sis futbolistes de la primera plantilla. Però els ulls de pràcticament tothom seguiran posats de moment en el gran absent d'aquests dies: Samuel Etoo.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.