algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

Toni Peña repetí triomf a Lloseta

La popular correguda nadalenca gaudí aquesta edició del rècord de 275 participants

La quinzena edició de la Cursa de S'È reuní un total de 275 participants. La sortida de la correguda, organitzada pels ajuntaments d'Alaró, Binissalem i Lloseta, va ser enguany a Binissalem, mentre que en dones, marxadors i menors sortiren d'Alaró. 15.030 metres per als primers i per als altres 9.200.

En els primers quilòmetres Miquel Capó llançà l'atac decisiu i entrant a Lloseta quedaren només tres endavant, a més de l'atleta pobler Toni Peña i Toni Lupiáñez. Toni Peña, en la pujada a l'Ajuntament de Lloseta, agafà uns metres d'avantatge sobre Toni Lupiáñez, mentre que Capó es va haver de conformar amb el tercer lloc. A continuació entraren Tòfol Castanyer i Carlos Martínez.

Melina Sagrera, la primera dona, ja es distancià en els primers quilòmetres de Fina Hisado, mentre que Maria Ramis ocupa el tercer lloc del podi. Toni Tugores García s'adjudicà la categoria júnior i Toni Tugores Taberner la promesa, Jesús Berzosa va ser el primer dels preveterans, mentre que en les categories veterans s'imposaren Valentín Novo, Fernando Megías, Toni Jurado, Emilio de la Cámara i el britànic George Tunnell. Toni Ruescas va ser el primer dels menors i Bernardo José, dels marxadors.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.