algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Roland Garros serà l'objectiu prioritari per a Carles Moyà

El tennista mallorquí Carles Moyà es mostra ambiciós davant el 2004, on Roland Garros serà el seu principal objectiu i, malgrat la bona imatge oferida sobre l'herba de Melbourne en la final de la Copa Davis, el torneig de Wimbledon quedarà aparcat de la seva programació una edició més.

«Serà molt positiu igualar els resultats d'enguany perquè he participat per quarta vegada en el Màster, he guanyat tres torneigs i he arribat amb l'equip espanyol a la final de la Copa Davis», assegurà Carles Moyà, guanyador de 14 títols de l'ATP i número 7 del món.

Però, per sobre de tots els seus objectius, el balear té un somni «especial» per al pròxim any. «Posats a demanar, voldria guanyar a París, seria una cosa increïble». Així defensa Moyà un dels seus reptes per a l'any vinent i centra a Roland Garros, torneig en el qual va aconseguir la victòria el 1998, bona part de les seves il·lusions.

La nova campanya també tindrà una revàlida especial per al mallorquí a la Copa Davis, torneig en el qual Moyà es confirmà en el darrer any després de guanyar els sis partits que va disputar, amb la qual cosa desterra els dubtes que planaven sobre la seva figura en la lluita per l'Enciamera.

«Jo sempre m'he sentit capaç de jugar la Copa Davis i, encara que l'any que es va guanyar jo no vaig poder disputar cap eliminatòria, pens que he respost bé sempre que se m'ha requerit», defensa el tennista mallorquí, qui considera que les tres darreres victòries amb l'equip espanyol li han donat la raó.

Moyà no entén el significat de la paraula por quan es parla de la Davis, un torneig «especial i diferent» que en la seva opinió està marcat pels nervis que suposa representar Espanya i, en part, per la pressió a la qual es veuen sotmesos.

«Segurament s'està acostumant malament la gent i se'ns exigeix massa, però crec que vam tenir una derrota bastant digna amb Austràlia, encara que el públic sempre vol la victòria». Així, el tennista basa la derrota contra els australians en el seu bon joc, -«són el millor equip del món»- i a la superfície d'herba.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.