algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
12°

Rafel Duran: «No llevarem la pista d'atletisme de l'estadi de Son Moix»

El regidor d'Esports anuncia que l'Ajuntament podria organitzar-hi concerts aquest estiu


L'Ajuntament de Palma té molt clar que no es llevarà la pista d'atletisme de l'estadi de Son Moix ni a curt, ni a mitjà, ni a llarg termini. Així ho manifestà ahir el regidor d'Esports i Joventut del Consistori palmesà, Rafel Duran, en el trascurs d'una roda de premsa en què l'IME va fer una valoració del 2003 i presentà els projectes per als pròxims mesos.

La setmana passada el president del Mallorca, Mateu Alemany, afirmà que la pista d'atletisme no tenia gens de sentit perquè no es destinava a cap ús. Però ahir Rafel Duran afirmà que a partir d'ara la intenció de l'Ajuntament és aprofitar al màxim els quinze dies de què hi disposa per dur a terme les activitats que consideri oportunes.

En aquest sentit, el regidor informà que ja s'ha remès una carta al club vermellenc per saber quan tindrà l'Ajuntament aquesta quinzena, «perquè el 2004 volem organitzar actes esportius i d'altre caire». El titular d'Esports deixava així la porta oberta a la preparació de concerts, ja que segons afirmà «Palma es mereix poder rebre grans artistes que tenguin un lloc on actuar, i Son Moix és sense cap dubte un escenari perfecte».

Sobre el «pacte no escrit» entre ambdues institucions per llevar la pista després dels Jocs Universitaris del 99, al qual Alemany va fer referència, assegurà que «només feim cas dels acords escrits i no tenim constància de cap pacte». En definitiva, la Sala té les idees molt clares respecte de la polèmica dels vuit carrers, que continuaran envoltant el camp de futbol «com a mínim tota aquesta legislatura».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.