algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
17°

El vicepresident Juan Padrón declara al Jutjat Penal de Madrid

Tebas, exvicepresident de l'organisme, exerceix l'acusació particular

El vicepresident de la Reial Federació Espanyola de Futbol, Juan Padrón, estigué declarant ahir durant quatre llargues hores en el Jutjat Penal número 47 de Madrid en qualitat d'imputat per la suposada utilització incorrecta dels fons d'aquest organisme en la realització de viatges dels seus directius.

Padrón arribà al jutjat poc abans de les deu del matí acompanyat d'alguns advocats i va estar dins les dependències judicials del carrer Ferández de la Hoz de la capital madrilenya fins aproximadament les 13.46 hores. El vicepresident de l'RFEF sortí tot sol i amb la cara una mica desencaixada. Es negà a fer cap mena de declaracions als periodistes i pujà al cotxe de la Federació que l'estava esperant al carrer feia hores.

Javier Tebas, exvicepresident de la Lliga de Futbol Professional, que exerceix l'acusació particular, arribà uns minuts abans de les deu del matí i va abandonar les dependències judicials després de declarar, a les 15.50 hores.

Tebas tampoc no va voler fer cap tipus de declaracions a la sortida del jutjat, encara que així mateix volgué donar-ne les raons als periodistes, ja que «en estar el procés en curs» no podia dir gairebé res, «més tenint en compte la part implicada», fet que li impedeix de poder fer comentaris. El Jutjat número 47 també instà el president de l'RFEF, Àngel María Villar, que acreditàs els justificants dels seus ingressos com a membre d'FFA i UEFA.

El mateix hutjat també cridà a declarar com a imputats altres membres de l'RFEF, com Juan Espino, vicepresident esportiu; José María Castillón, tresorer, i Antonio Borràs del Barrio, membre de la junta directiva. Així mateix haurà de comparèixer davant la mateixa instància l'empleat de l'agència de viatge que tramita tots els desplaçaments de la Federació Espanyola de Futbol.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.