muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
16°

Recepció reial per a l'Atlètic

El club regalà a Felip de Borbó una camiseta amb el nom de Letizia

El príncep d'Astúries rebé ahir, amb motiu del centenari de l'Atlètic de Madrid, directius, jugadors i empleats del club en un acte al palau de la Zarzuela, en el qual fou obsequiat amb una camiseta de l'equip amb el nom de Letizia a l'esquena.

Jesús Gil, màxim accionista de l'entitat, entregà també al príncep Felip una reproducció artística de bronze de l'estadi Vicente Calderón i uns peücs i una gorreta de bebè amb els colors blanc-i-vermells. Gil, en unes paraules que pronuncià davant Felip, donà per feta la simpatia de l'hereu de la Corona pel club, encara que precisà que «a l'entitat li disculparem que no pugui pronunciar-se» sobre el tema, ja que «aquesta casa està per sobre de tot».

En aquest sentit, Gil assenyalà que ningú no li podrà llevar aquella imatge de nin, en referència a quan el príncep de petit afirmà ser seguidor de l'Atlètic. L'expresident del club madrileny afegí: «De veritat, de veritat, gairebé tots els atlètics som monàrquics per sobre de qualsevol cosa», perquè es compta entre els seus seguidors, segons Gil, amb el príncep. «No s'imagina el que representa per a moltes famílies atlètiques. Quant un atlètic es paseja per Espanya i pel món, rep moltes felicitacions perquè el príncep és un dels seus simpatitzants», afegí.

Quan Gil entregà a Felip la camiseta, els peücs i la gorreta li comentà: «No passa res», en un desig de restar-li importància al fet de botar-se el protocol per l'originalitat del regal, al mateix temps que desitjà que el futur fill sigui de l'«Atleti». El príncep, per la seva banda, agraí l'honor que suposa per a ell ser president dels actes del centenari i expressà la seva «felicitació i afecte profund a la família blanc-i-vermella, a la qual desitjà continuar «vivint i vibrant» amb el club.

«La història de l'Atlètic de Madrid -prosseguí el príncep- és plena de glòries i compta amb una gran afició que, malgrat els disgusts que també ha patit, sempre ha sabut superar-los». Finalment, el president del club, Enrique Cerezo, li entregà un insígnia d'or i brillants.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.