muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

Mateu Alemany: «El cicle d'Etoo s'està acabant»

El president admet que la sortida del camerunès serà «el millor» pel interessos del jugador i els del mateix club mallorquinista

«El cicle d'Etoo s'està acabant» manifestà ahir el president Mateu Alemany a la conferència que oferí al saló d'actes de l'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos, en un acte organitzat per l'associació Nova Organització Universitària. Alemany recordà que el primer defensor del davanter camerunès ha estat ell, lloà la trajectòria del futbolista i no dubtà a qualificar el futbolista com «el més important de la història del Mallorca».

Alemany explicà també que el davanter té contracte fins al 30 de juny del 2007, però reconegué que tant el mateix Etoo com el club són conscients que està arribant l'hora que sigui traspassat. En aquest sentit, Alemany assegurà que el Mallorca té clar que el millor per a tots és que el davanter sigui traspassat, ja que somiar en el fet que renovi el jugador és impossible.

Segons Alemany, «Etoo és un jugador amb un recorregut important i que està en evolució, a més d'un futbolista que ha marcat diferències en el nostre equip durant els darrers anys. Ell ho sap, i com que és intel·ligent, ha enviat el missatge que vol abandonar el club. Està clar que no el podrem renovar, i per això queda clar que el cicle d'Etoo en el Mallorca s'està acabant, més enllà de qüestions puntuals sobre discrepàncies amb el jugador, on no hi entraré».

Respecte la renovació de Luis Aragonés, Alemany fou extremadament clar, manifestant que «si vol continuar, segur que ho farà». El president explicità el seu desig que Aragonés renovi el seu compromís amb el Reial Mallorca, i tornà a declarar que el tècnic d'Hortaleza «és el millor d'Espanya».

Així mateix, Alemany repassà moltes altres qüestions de l'actualitat mallorquinista. Assegurà que aragonés renovarà «si vol», explica que l'ampliació de capital ha donat estabilitat a l'entitat, recordà que el club ha fet un important esforç normalitzador als darrers anys, catalogà la competició com injusta i reclamà del govern de les Illes Balears i de l'Ajuntament de palma la desaparició de la pista d'atletisnme que enrevolta el terreny de joc de Son Moix.

Alemany començà la seva conferència explicant que els resultats esportius reflecteixen i són conseqüència d'una feina feta. Manifestà que les societats anònimes esportives han conduït a la profesionalització de la gestió. Va fer una llarga descripció de la trajectòria del club des que es transformà en SAE i explicà que l'ascens a Primera era l'objectiu prioritari en aquella època. Alemany donà especial rellevància a la secretaria tècnica, a la construcció de la ciutat esportiva, i a l'estructuració interna que s'ha desenvolupat en els darrers anys.

Mateu Alemany fou especialment crític en afirmar amb contundència que la competició no és justa. Argumentà que el fet que alguns equips tenguin a la seva comunitat una televisió autonòmica distorsiona la competició. Alemany explicà que els clubs haurien de cobrar els seus drets audiovisuals en funció de l'audiència dels seus partits i dels resultats esportius, assegurant que amb aquests paràmetres el Mallorca cobraria molt més del que percep.

Al·ludí també a altres elements que considera que fan de la Lliga una competició injusta. Així, es va referir a les requalificacions de terrenys que han beneficiat distints clubs, als importants patrocinis governamentals i als beneficis que gaudeixen els que tenen un règim fiscal especial a la seva comunitat autònoma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.