• Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Tots els favorits tornaren a guanyar

El Son Amar suma una nova victòria, però els seus rivals també continuen en ratxa

El projecte esportiu del CV Son Amar va viure dissabte passat un nou i esperançador capítol amb l'estrena de l'oposat brasiler João Paulo, un jugador que ve a suplir l'absència del «fugit» Lilico i que en el partit davant el Guaguas va deixar un bon sabor de boca.

L'equip mallorquí no coneix encara la derrota des de l'arribada de Vladimir Bogoevski, i amb el nou reforç i una imatge cada vegada més sòlida de conjunt, pareix estar preparat per afrontar la segona part de la temporada, amb la disputa el mes de febrer de la Copa del Rei i de la recta final de la Superlliga, prèvia als play-off.

En el matx de dissabte, el Son Amar donà mostres d'una gran capacitat de reacció, ja que després de perdre el primer set (23-25) els jugadors no es varen descompondre i acabaren fulminant l'equip canari en tres ràpids sets (25-18, 25-16 i 25-16).

Però no és el conjunt de Damià Seguí l'únic dels «grans» que pareix en ratxa. Els dos equips que el precedeixen, Numància i Unicaja, no mostren cap signe de feblesa.

Els sorians certificaren el seu triomf número quinze davant l'Andorra, tot i que patint (3-2). Amb aquest triomf, l'equip patrocinat per Caja Duero continua amb la seva espectacular trajectòria, en què compta tots els seus partits per victòries.

Un punt per sota se situa l'Unicaja Almeria. Els andalusos no tingueren problemes per desfer-se del Vigo (0-3) i no perden així la pista del Numància, amb catorze victòries acumulades i una derrota, precisament davant els sorians.

Ara el Son Amar queda en solitari a la tercera posició, ja que l'esmentada derrota dels andorrans els col·loquen un punt per sota del conjunt de Bogoevski, mentre que Elx i Las Américas queden amb 25 punts.

A la part més baixa d'aquesta classificació trobam l'Universidad de Saragossa, que encara no sap el que és guanyar un partit i aquest cap de setmana queien derrotats (3-2) davant l'Escáner.