algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
14°

La manca de vent, protagonista

A la classe Snipe, el balear Antoni Pons va aconseguir la victòria

La manca de vent fou sense dubte la gran protagonista de la primera de les tres jornades del 53è Trofeu Ciutat de Palma de Vela, que reuneix a la badia de la capital balear més de 300 regatistes de les classes Optimist, 420, Snipe, i Dragón.

Tot i que la meteorologia no va acompanyar gaire, els comitès de regates varen poder donar, tot i que fos amb retard, les sortides de totes les classes, amb vents de component sud-oest rolant a sud, i cinc nusos de densitat.

La classe Snipe, a la qual prenen part 26 embarcacions, està liderada per la tripulació formada per Antoni Pons i Guillem Bosch, del Club Nàutic de Ciutadella, actuals campions de Balears de l'especialitat.

La tripulació femenina Marta Ferrer-Miriam Reta, del RCN Palma, s'ha situat al davant de la classe 420, per davant de Pedro Marí-Xim Benjumeda i Javier Moyà-Juan Fullana. Quant al Dragón, l'embarcació Siriewave, tripulada per Tomas Muller, Marcus Wieser i T. Aurasher, fou la que millor va aprofitar els fluixos vents de la badia de Palma i ja es troba encapçalant la classificació general.

Els Optimist foren els més afectats per la manca de vent, i només es va poder disputar una part de la primera prova ja que, en tractar-se d'una flota de 180 embarcacions, les regates es duen a terme per grups. Un d'aquests no va poder acabar la mànega. Per aquest motiu la general no es podrà confeccionar fins que acabi la totalitat de la primera regata, que és d'esperar que pugui fer-se avui.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.