nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 13°
16°

L'Europeu 04 per a Professionals es disputarà l'agost a Son Pardo

La Unió Europea de Trot ho ha d'aprovar el 25 de gener a París

L'hipòdrom de Son Pardo acollirà el primer divendres d'agost el Campionat d'Europa per a Joqueis Professionals. Andreu Artigues, president de la Federació Balear de Trot, en va fer la petició diumenge a Dominique de Bellaigue, president de la Societé du Cheval Chançais i màxim responsable de la Unió Europea de Trot, i a Jaques Chartier, secretari general tant de la Federació Francesa com de l'Europea, que visitaren Son Pardo.

Dominique de Bellaigue recollí la sol·licitud d'Andreu Artigues però, almanco de manera oficial, no es pogué comprometre que sigui la Federació Balear l'escollida per organitzar el Campionat d'Europa de Professionals 2004. La decisió, en efecte, l'haurà de prendre la Unió Europea de Trot en la seva assemblea general, que tindrà lloc a París el pròxim 25 de gener. La petició, en tot cas, tindrà el suport de la Federació Francesa.

La preocupació principal d'Andreu Artigues és el finançament, si es té en compte que demanà col·laboració econòmica a la Direcció General d'Esports i la resposta de Josep Ballester ha estat negativa. Artigues n'està disgustat, perquè considera que la possibilitat de ser la seu d'una efemèride com el Campionat d'Europa per a Professionals s'ha d'aprofitar. «Es tracta d'un gran esdeveniment, de molta transcendència, i no podem deixar passar l'oportunitat que Son Pardo aculli l'Europeu... S'ha de pensar que hi haurà els millors menadors d'Europa», explicà.

Sigui com sigui, el president federatiu ja ha iniciat els contactes amb Nicolau Tous, director de l'hipòdrom de Son Pardo, perquè el Consell de Mallorca patrocini la prova. En aquest sentit, es preveu que l'entitat insular doni aviat una resposta positiva a Artigues. De tota manera, Tous ja va fer saber a la Federació Balear que el Conselll de Mallorca col·laboraria en l'esdeveniment d'una manera o d'una altra. Finalment, la disputa del Campionat Europeu és prevista per al primer divendres d'agost de l'any 2004 a l'hipòdrom de Son Pardo.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.