algo de nubes
  • Màx: 20.06°
  • Mín: 12.82°
20°

Tau i Madrid protagonitzen la primera jornada amb televisió

El Barcelona sumà l'onzena victòria consecutiva davant el Lleida

La primera jornada ACB de la temporada amb televisió en directe va regalar un excel·lent partit des de València entre el Pamesa i un Reial Madrid en ratxa i, des de Vitòria, un nou triomf del Tau que deixa els bascs a prop de la seva millor sèrie guanyadora en la Lliga.

Els blancs es van imposar per 85-98 amb un magnífic Elmer Bennett, líder de la completa nit col·lectiva del Madrid. El nord-americà va anotar 21 punts i va repartir 11 assistències. Alberto Herreros va aconseguir 20 punts; Alex Mumbrú 19 i Kaspars Kambala i el grec Fotsis, 16 cada un. El cinc inicial madridista va estar intractable.

L'altre focus d'atenció brillava a casa del líder. El Tau va sumar la seva tretzena victòria consecutiva davant el Fuenlabrada amb algunes dificultats (92-88), però continua imbatut i la propera setmana, a casa i contra el Múrcia, pot igualar la seva millor fase de victòries seguides en l'ACB.

Per darrere del Tau roman el Bacerlona, que va encadenar l'onzena victòria consecutiva davant un inexistent Caprabo Lleida (89-62), i el Ricoh Manresa, vencedor del dol davant l'Unicaja en el Nou Congost (86-75).

L'Estudiantes va celebrar els 500 partits a l'ACB del seu capità, Nacho Azofra, aconseguint una victòria contundent davant l'Etosa Alacant (89-63) i va deixar el seu tècnic, Luis Casimiro, en una situació que no es mereix.

L'Auna Gran Canària, en canvi, sí que mereix la plaça que ocupa -cinquena- i ho va tornar a demostrar amb un clar 77-59 davant el Fórum. L'altre equip de l'arxipèlag, l'Unelco Tenerife, sembla haver perdut el ritme i, després de caure en la passada jornada en pista madridista, va perdre per 80-91 amb el Joventut, que fa la sensació d'entrar en una línia ascendent, igual que el Breogán, que després de superar el Casademont Girona (86-81), ni se'n recorda del seu pas pels llocs de descens.

El Polaris World Múrcia, en canvi, no acaba d'escapar de la zona baixa i, a més, va menysprear una bona ocasió per fer-ho en caure en la pròrroga davant el Caja San Fernando en un partit avorrit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.