algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
16°

«Ningú juga una final pensant que perdrà»

Carles Moyà reconegué que la Davis és el trofeu que més li agradaria guanyar en aquests moments

El tennista mallorquí Carles Moyà afronta la final de la Copa Davis amb optimisme i sabedor de la responsabilitat que recau sobre la seva raqueta, ja que fa gairebé dos anys que no competeix sobre herba. «Cal afrontar la final amb optimisme i amb ganes. Ningú no arriba a una final pensant que perdrà», digué, «estam molt il·lusionats i amb moltes ganes de fer-ho bé. Ens hem adaptat molt bé a l'herba del Rod Laver Arena, que és una mica més lenta del que ens esperàvem i la pilota bota més, la qual cosa ens beneficia».

Moyà va afirmar que no existeix comparació possible entre la preparació que requereix un torneig d'herba com Wimbledon i aquesta final de la Copa Davis. «Això és totalment distint, la preparació que tenc per jugar a Wimbledon és diferent, aquesta és més precisa. He pogut entrenar-me totes les hores que he volgut, totsol o amb un altre jugador, i a Wimbledon, si no plou, només pots entrenar a la pista mitja hora i resulta molt difícil preparar un torneig d'aquesta manera. Aquí he tengut tot el temps que he volgut i això m'ha anat molt bé, i les sensacions són bones».

Davant el seu duel contra Phillippoussis, el mallorquí no pensa arrufar-se. «No ens ho han posat gens fàcil per començar i sabem la dificultat que implica una eliminatòria de la Copa Davis jugant fora, sobretot en una superfície de gespa, i amb l'equip més fort que ens podríem trobar, però estam molt motivats i amb ganes».

En un hipotètic empat 2-2, Moyà decidiria contra Hewitt en el darrer partit i al mallorquí aquesta idea no l'espanta. «La veritat és que el firmaria ara mateix, seria un partit històric i m'encantaria jugar-lo, si els capitans consideren que hauria de jugar-lo jo», va assegurar pensant que el seu desig de guanyar la Copa Davis és un sentiment especial.

«En aquests moments, si me donassin a escollir un trofeu, escolliria la Copa Davis, ja que no el vaig poder guanyar en el seu moment i me fa una il·lusió molt gran. Meresc aquesta oportunitat», va afirmar Moyà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.